Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku...nieee

Jutro mam KANAŁOWE leczenie ZEBA!!! Boje sie;/;/

Polecane posty

Gość ojejku...nieee

Juz myslalam zeby odwolac. Nie moge spac i o niczym innym myslec. Boze jak sie boje. Bede miala znieczulenie ale nawet tego zastrzyku sie boje;/ Ktos mial kanalowe leczenie? Ile to trwa???

Ja miałam kanałowe. Już trzy razy. Dobry dentysta zrobi to niemal bezboleśnie. Fakt, jednym razem zrobil mi kanałowe w jeden dzień, bez trucia nerwów, tylko wyciągał mi je specjalnym zaczepem...bolało jak cholera ale dopiero gdy minęło znieczulenie. Sam zastrzyk tez boli, język miałam drętwy jeszcze przez miesiąc. Głowa do góry, nie będzie tak źle!

Gość xyzabcdef
Zależy w jakim stanie jest ząb i który to ząb. Ale nie bój się. Przed zrobieniem zastrzyka znieczulającego najpierw można znieczulić miejscowo bezboleśnie.

Gość niemaczegosiebac
mialam i to nie jedno. nie widze roznicy miedzy zwyklym borowaniem a kanałowym leczeniem przy uzyciu znieczulenia. paszcza znieczulona i jakies cuda doktorek wyprawia w zebie a ja nie jestem pewna nawet w ktorym:P luzik:classic_cool:

Gość ojejku...nieee
no ja bede miec w 7 (dół) robione. Chyba tam nie ma takiego miejscowego znieczulenia... Jejku. Oby tylko to przezyc a swiat bedzie piekny:P