Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1988

problem

Polecane posty

Gość Gosia1988

Witam,Mam pytanie.Dostałam okres i tego samego dnia zaczelam slabnąć.Boli mnie cala glowa,czuje skurcze w miesniach,mam zawroty,uderzenia gorąca,czuje,ze oblewaja mnie poty jednak nie poce się.Dodam,ze jakiegos czasu przyjmowalam duza dawke bromergonu na osuszenie pokarmu bez konsultacji z lekarzem (lekarz kazał mi bracdwie,ja bralam ich 6) Mam 20 lat.Co to może być ?? Czy to minie??

Gość kilcia
Dlaczego brałaś ich aż sześć?To może mieć związek z ilością bromergonu.Nie można brać większej dawki niż jest zalecona przez lekarza. Myślę,że jednak powinnaś skonsultować się z lekarzem, który Cię prowadzi i powinnaś stosować się ściśle do jego wskazówek.

Gość Gosia1988
dzisiaj zanioslam badania,lekarka podejrzewa tarczyce ale pewnosci brak.Jutro sie dowiem.

Gość kilcia
No tak,a możesz napisać jakie miałaś robione badania,jak wyszły i jakie są do nich normy?A do jakiego lekarza chodzisz?(chodzi mi o specjalizację).Bo myślę,ze to jest efekt raczej za dużej ilości bromergonu. Bromergon należy do leków obniżających poziom prolaktyny i jeśli bierzesz je w dużo większej dawce niż jest zalecona przez lekarza, to może powodować rożne choroby przysadki(dokładnie nie wiem, lepiej idź do lekarza).Napisz co ci zdiagnozował.Wie o ilości branego bromergonu przez Ciebie?

U mnie to normalne pierwszego dnia okresu, mam tak z bólu... :O Ratują mnie tabletki przeciwbólowe.