Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredny teśc

wredny tesc

Polecane posty

Gość wredny teśc

witam jak mój mąż miał 14 lat umarła jego mama i ojciec znalazł sobie nową kobitę.mieszkamy razem.ale mój problem polega na tym że ojciec męża mnie nie nawidzi.jak byłam w ciąży zagrożonej zaprosił swoją kochankę(druga żona mieszka z nimi)a jak mój mąż interweniował żeby nie wpuszczac nikogo bo mam krwotok i muszę leżec powiedział "ch*j z twoimi dziecmi".teraz mój mąż próbuje nas pogodzic ale moje dzieci zmarły i ja tego człowieka nie chcę znac.pomóżcie.jak wytrzymac pod jednym dachem? problem w tym że mieszkanie jest nasze

Gość ewelina318
jak mieszkanie jest Wasze to co on tam jeszcze robi?

Gość wredny teśc
robi mi minetę :classic_cool:

Gość zostawi żonę?
nie podszywaj się ja naprawdę mam problem. ma 65 lat (późno miał mojego męża) a my nie potrafimy go na bruk wyrzucic(mąż będzie miał wyrzyty sumienia a ja za bardzo go kocham żeby chceic go z jego ojcem pokłócic) najgorsze jest to że ojciec męża zachowuje się jakby się nic nie stało

Gość zostawi żonę?
do tego wszystkiego jest czarnoskóry (mój mąż również) i boję się, że nie poradzi sobie wśród białasów :(

Gość wredny tesc
nie podszywaj się ktoś ma problem

Gość inteligentny chłopak
ale MY go nie mamy :D 🖐️

Gość wiem cos o wredych teściach
mój nie dość ze niszczył dzieciństwo męża (jego mama zmarła jak był w zerówce) to w naszym małżeństwie tez próbował namieszać. Wogóle to alkoholik. Na szczęście mieszkamy już w innym mieście i go już nie odwiedzamy on też ma zakaz przyjeżdżania do nas po ostatnim wybryku gdy po pijaku chciał się wtrącać w nasze życie ja go wyprosiłam z domu a mąż powiedział że ma już nie przychodzić. Już od roku nie mamy z nim kontaktu raz jak się spotkaliśmy udawał że jest wszystko jak gdyby nigdy nic:/ Na twoim miejscu nie patrzyłabym na jego wiek tylko kazął mu poszukać sobie mieszkania bo szkoda waszego małżeństwa i twoich nerwów