Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Młoda 2o1o

Dylemat odnośnie podziękowań

Polecane posty

Gość Panna Młoda 2o1o

Noi jak wyżej w temacie mam dylemat. :/ Chcemy zamówić dwa albumy,jedno dla mocih rodzicow ( Panny Młodej ) a drugi album tylko dla mamy mojego przyszłego męża.Noi dylemat polega na wierzyku,jaki ma byc dla rodziców,chyba nie że dziekujemy rodzicom za trud wychowania itd bo w sumie to ja dziekuje choć dziękujemy oboje.Jak to jest?Nie wiem nie znam zadnego wierszyka dla mamy p.meza :/

Gość ejbisi
Eeeee tak szczerze to nie jestem pewna czy zrozumiałam, bo strasznie nieskładnie piszesz. A musi być wierszyk, nie możecie po prostu napisać paru słów od serca?

Gość Panna Młoda 2o1o
Sorki za nieskładnośc,już tłumacze inaczej ;) Zamawiamy dwa albumy do zdjęć z podziękowaniami w środku. Na zewnątrz będzie kochanym rodzicom/kochanej mamie W środku będą wierszyki dla moich rdoziców i dla mamy p.męza. mój dylemat to wierszyk odnośnie wierszyka dla moich rodzicow bo npo taki Kochani Rodzice! Z głębi serca dziękujemy Wam za wszystkie dni, które wspólnie przeżyliśmy... Jesteśmy wdzięczni za każdą pogodną chwilę... Za każdy uśmiech, miłość, dobrą radę... W ciągu tych wszystkich lat, wychowując nas, staliście się być naszymi najlepszymi przyjaciółmi na których zawsze można polegać, którzy zawsze służą wsparciem. Dziękujemy!!! Nie może byc chyba ten wierszyk w albumie dla moich rdozicow,bo to brzmi jakby bysmy mieli obydwoje rodzicow i w obydocc albumach miałby byc ten wierszyk,bo p.mąz ma mame i ona go tylko wychowała więc z jakiej paki mam miec wierszy z podziekowania za nasz trid w wychowanie skoro ja dziekuje im,a niep.maz kurcze mam nadzieje,ze teraz lepiej napisałam