Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

pytanie do inteligentnych

Polecane posty

Gość ala mała

gdybyście mieli zatrudnić do sklepu pracownika i byłaby to kobieta 1. w wieku 35-45 lat z dużym doświadczeniem 2. w wieku 20-25 lat bez doświadczenia którą byście zatrudnili będąc pracodawcą ?

Tej bez doświadczenia, niech dziewczyna od czegoś zacznie, a z czasem się wszystkiego nauczy. Teraz to nawet chcąc znaleźć pracę w sklepie trzeba mieć doświadczenie, a ja się pytam, gdzie te doświadczenie zdobyć??

Gość tylko z doświadczeniem

Gość zostałam oszukana
gdybym bylla pracodawca, facetem to wolalbym sama wdrozyc te malo doswiadczona:D

Gość ala mała
kto jeszcze ?

zalezy co to za sklep, gdzie on sie znajduje (prywatny czy w jakims CH) bo to i to rozwiazanie jest dobre... a gdzie te 20paro latki maja zdobyc doswiadczenie, jesli nikt by ich nie zatrudniał? pozatym pracownik to chodzaca reklama, chodzi o ubior, higiene osobista itp. nie wszyscy ludzie chodzacy na tym swiecie sa zadbani, wiec nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka moim skromnym zdaniem :)

Gość akuuukuu
a nie uważacie, że 40 latka też może być atrakcyjną i seksowna kobietą za ladą ?

Gość jeśli wiedziałabym tylko to
o tych osobach - tzn. wiek zatrudniłabym starszą - poniewaz to osoba której bardziej zależy na pracy, pewnie nie po to jej szuka żeby po roku zmienić na lepszą, więc mogę ją podszkolić i mieć jeszcze 20 lat do jej emerytury. Od 20latki raczej trudno oczekiwać że zechce pracować w sklepie długo.

Gość szukam pracy....
20latka.sorry ,.ale nie trzeba byc geniuszem zeby moc rpacowac w sklepei. przeciez po miesiacu ona tam sie juz wszystkeigo nauczy........

Gość ukradli mi czołg
podejrzewam, że zadziałałaby moja empatia i wzięłabym młodszą. a to dlatego, bo w tym kraju jest głupie błędne koło - nikt nie chce zatrudniać niedoświadczonych, więc jak mają zdobyć jakiekolwiek doświadczenie? może niekoniecznie w tym przypadku tak to działa, ale dałabym jej szansę :P

Gość dominikazet
ja zauważyłam, że starsze kobiety są bardziej oddane pracy i lepiej potrafią doradzić klientowi i często są bardzo zadbane takie z gustem w przeciwieństwie nieraz do młodych dziewczyn i kobiet

Gość czekame na inteligentne
odpowiedz autora, ktora wybral:classic_cool: pracodawca

rurka ty nie mendrkuj ino idz pilnuj indianina bo ci go husky hapsnie

Gość do sklepu nie potrzeba
doświadczenia, to żadna filozofia stać za ladą, pracodawca i tak wybierze tą która ładniejsza i zgrabniejsza bo niestety czasem młode dziewczyny wyglądają jak ich własne ciotki

paletz:classic_cool: nie wysuwaj sie przed szereg ze swoja analityka problemu zatrudnienia pracownicy:classic_cool:

Gość dototka
a moja odpowiedź jest taka wiele zależy od pracodawcy jak będzie chciał osobę która zgodzi się na wszystkie warunki np umowa zlecenie, praca w soboty i niedziele za minimalne wynagrodzenie i będzie siedzieć cicho to zatrudni młodą niedoświadczoną jak będzie potrzebował wykwalifikowanego pracownika to zatrudni z doświadczeniem bo nie będzie miał czasu ani ochoty uczyć niedoświadczonego a poza tym starsza osoba nie da sobie często w kasze dmuchać

35-45..Z doswiadczeniem takie babkiz regoly super potrafia sprzedawac,nie krepuja sie i maja gadane-jeszcze zalezy z czym ten klep.

Gość wymarzona
jesli chcesz miec dobrze prowadzony interes,bez manka i bog wie jakich wyskokow,to chyba wybor jest jasny?,to nie jest az tak trudna decyzja do podjecia,zeby sie na forum o takie proste i banalne rzeczy pytac.

Gość ab7.
starsi są odpowiedzialniejsi bo maja rodziny na utrzymaniu a młodzi jak im się nie spodoba to na drugi dzień do pracy nie przyjdzie, bo po co jak mamusia na garnuszku utrzymuje

Gość ala mała
dla mnie jest jasne, że doświadczoną, ale chce poznać wasze opinie czym wy byście się sugerowali

Gość ala mała
i tu się mylisz :p ale pozostań przy swoim zdaniu

pewnie urada tez nie, stad dylemat, ktora wybrac:classic_cool: mnie to sie marzy taka praca np w jubilerskim, mhhhh, blyszczec wsrod tylu blyskotek, alez wyzwanie

Gość dototka
no i sami widzicie jacy głupi jesteście tylko dogadywać umiecie i nie potraficie odpowiedzieć na proste pytanie widać same bezrobotne to muszą dogadać, bo żal dupę ściska, że ktoś ma pracę

jestem rozczarowana:classic_cool: a nie wspomne, ze argumentacji wyboru brak:P paletz😠 ty szanuj swoje palce:classic_cool: piczo

Gość dfrtyui
pozdrawiam środkowym.........już sam nick świadczy o twojej kulturze nic dodać nic ująć autorka napisała pytanie do inteligentnych to czemu debile się wypowiadają

dototka:o przeciez napisane jak byk pyatnie dla inteligentnych, czy ty tu na kafe natrafilas na takich:classic_cool: sama biedulka jestes

ooo przdmowca ma racje