Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia 20

Dlaczego faceci boja sie samotnych matek ? Bo są wygodnymi tchórzami ?

Polecane posty

Gość zdenerwowanytymwszystkim-ON
Imię deszczu Mądry facet nie tknie Ciebie nawet kijem. Jesteś wulgarna i w dodatku puszczasz się z małolatami. Tez masz się czym pochwalić. Ja na Twoim miejscu wstydził bym się i zamilkł. Jednak głupia i pusta baba nigdy tego nie zrozumie i będzie szła w zaparte. Gratuluje!!

Ja jestem wulgarna? A kto tu wyzywa samotne matki? poczytajcie samych siebie. Puszczam się tak? Przeciez sami piszecie , że samotna matka nie zasługuje na miłość na uczucia, na ponowny związek... więc zostaje nam seks, namiastka bliskości z drugim człowiekiem. Dobry seks od czasu do czasu dla zdrowia nie jest puszczaniem się. Albo jesteś stukniety albo masz nadzieję, że mi dokopiesz tymi swoimi tekstami ale nic z tego. Zbyt wiele w życiu przeszłam , by się teraz przejąć tym co masz do powiedzenia. Propunuję wyjść na spacer w ten piękny dzień, zanim do reszty zgniją te wasze mózgi...

Gość zdenerwowanytymwszystkim-ON
nie spostrzegłem zmianie w nicku - prowokacja

Gość AAAaaaa4343
Czy się boją? Nie. Między innymi wątpię, żeby ktoś miał ochotę oglądać byłego partnera który przychodzi odwiedzić dziecko w tym problem.

Gość Prawdomowny
No piekna partia z ciebie imiedeszczu puszcza sie na prawo i lewo dzieciaki w domu i jeszcze bezczelnie sie do tego przyznaje. Zajmij sie lepiej swoimi dzieciakami bo sama dajesz przyklad jakie sa wlasnie samotne matki daja dupy tylko wybranym polglowkom dykostekowym i pozniej rodza sie kolejne patologiczne debilki. No twojemu przyszlemu facetowi tylko pozazdrosci tylko pol miasta cie mialo przed nim. No jest czym sie chwalic i to jest wlasnie ta slawna niezaleznosc i odpowiedzialnosc.

Gość fghghjhmkmkjkhh
nic nie mam do samotnych matek, ale nie wejde w taki zwiazek, z tego co zauwazyełm takie kobiety szukaja jelenia, wiadomo ze sa normalne kobiety ktore z przyczyn losowych zle trafiły, ale nie oszukujmy sie ile ich jest... wole kobiete bezdzietna co nie sypiała bog wie z kim, to chyba oczywiste, kazdy facet musi miec za co szanowac kobiete, mowie tu o normalnym faceci a nie patologicznym oprawcy

Gość jarosław strong
Jestem porządnym facetem i nie zostawiłam kobiety a skoro kobieta gardzili porządnego mężczyznami jak była bezdzietna to niech nie oczekuje takiego jak jest matka. Powiem krótko nie chciałaś mnie jak byłaś bez dziecka bo nie jestem szpanerem tylko spokojnym, odpowiedzialnym, dojrzałym facetem to teraz daj mi spokój.

Gość edward nozycorekii
dobrze gada polac mu

Znowu przerzucacie się winą dzieci :o Po 1 co złego w tym że jak ktoś z kimś jest to z nim sypia ? Po 2 jeśli dojdzie do wpadki a facet zostawi dziewczynę to nie jest jej wina. Tego jaki kto jest i jak zareaguje w nowej sytuacji nie wie nikt. Wiec nie wiem o co wam chodzi. Po 3 jak ktoś pokocha kobietę to dziecko nie będzie problemem. Oj zapomniałęm że na kafe siedzą w 99 % nieudacznicy brzydale i sknery ;)

A i jeszcze jedno - samotna matka może być też z innych powodów samotną matką. No ale to trzeba myśleć a nie podchodzić schematycznie do wszystkiego :D

Gość do imie deszczu
nie przejmuj sie glupimi docinkami, to tylko jakies ofiary losu nie maja sie na kim wyzyc. moja sytuacja jest podobna, tez wyszlam za maz z milosci, urodzilo nam sie dziecko, po czym zostalam wdowa w wieku 23 lat :( straszne, ale zyje sie dalej. my przynajmniej mamy dla kogo zyc.

Gość popycham tylko posty
l

Gość uruchom stal osi
Czemu porządnego faceta chcecie dopiero jak jakiś debili wam dzieciaka zrobi i da dyla?

Gość piotr45
Ostatnio gdy robiliśmy u nas impreze z okazji moich imienin.Przyszło wiele osób, moi koledzy z pracy, rodzina.. Impreza wydawała się dobiegać koncowi i wszyscy goście praktycznie już wyszli.. Wtedy właśnie pod wpływem alkoholu urwał mi się film... Obudziłem się po kilku godzinach obudzony dziwnymi dźwiękami z sypialni. Wchodzę po cichu a tam moja żona !! z moimi kolegami bzyka się jak zawodowa suczka. Zrobiłem jej zdjęcia i kiedyś jej je pokaże.. Może gdy się przyzna do tego incydentu.. Troche mnie to podnieciło, mieliście takie sytuacje już ? Tutaj zdjęcia : http://daa.pl/4mv4

Gość ii skierujemyyy
sory,z wyłączeniem wdów,odnośnie mojego poprzedniego postu,reszta bez zmian

Gość ii skierujemyyy
To tak jakby się ożenić z kurewką z dzieckiem,później patrzeć jaj jej klienci zaczną się zgłaszać!

Gość pukapukadoucha
odczepcie sie od samotnych kobiet ,największymi jeleniami są samotni tatusiowie :P zona zdradziła ,odeszła a on siedzi z dzieckiem ,taki facet nie zasługuje na żadną normalną uczciwą kobietę!

Gość hehe porządny
jak zwykle pokrzywdzony :D:D:D cóż widocznie nie jesteś nikogo wart

Gość Krwawy dobrze pisze
❤️

Gość Edi to dla ciebie
jedyny normalny i kulturalny tutaj 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość ii skierujemyyy
Widać tak musi być,ktoś musi zostać kozłem ofiarnym:D

Gość ii skierujemyyy
O mnie nie musicie się martwić,gdybym tylko chciał,to jeszcze w tym miesiący bym mogł swój stan zmienić,ale jakoś mnie do tego nie ciągnie. Teraz można poruchać i to za małe pieniądze,gdybym tylko chciał z takowych przyjemności cielesnych skorzystać:D

Gość popycham tylko posty
;

Gość ii skierujemyyy
Kochana,jak to mówią-każdy towar ma swojego kupca:D. spokojna głowa i Tobie napewno coś się trafi,życzę Ci tego:)

Gość no skoro sami chcecie poruchać
to potem nie marudźcie, że kobiety sie puszczają tak samo jak i wy 😴

Gość ssSami
są też tacy faceci, którzy właśnie do samotnych matek najbardziej lgną - pedofile. To, że prześpi się z dorosłą kobietą, nie jest problemem, bo kręci ich myśl, że zyskają niedługo pełny dostęp do małego dziecka. Piszę to jako przestrogę. Uważajcie samotne matki. Znam niestety już trzy przypadki, gdy okazało się, że facetowi zależy na wykorzystaniu dziecka i przed matką udawał, że jest w niej zakochany. (absolutnie nie twierdzę, że każdy wiążący się z samotną matką jest taki, po prostu warto zdawać sobie sprawę z takiego zagrożenia)

Gość dfgghjhjhjjhfgggh
ja was czytac juz nie moge :D co za debile, a ty krwawy Edward wchodzisz w tylek głebije niz mozesz, piszesz ładnie o samotnych matkach ale sam bys sie z taka nie zwiazal, to jest hiporkyzja, wszyscy udani widze tu jestescie :D