Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia 20

Dlaczego faceci boja sie samotnych matek ? Bo są wygodnymi tchórzami ?

Polecane posty

"ja sie nie dziwie facetom, odnosnie samcow alfa to bzdura, ile razy mi kolezanki co sa samotnymi matkami pokazywaly swoich bylych" W przeciwieństwie do nas jesteście mniej zapatrzone na wygląd. No ok. jak jest wysoki i dobrze zbudowany to ma łatwiej. Wyobraź sobie natomiast, że ja mam 174 cm wzrostu i wyglądam na dzieciaka- nie jestem gruby ale z wyglądu większość dziewczyn z którymi byłem mówiły, że nie jestem w jej typie. Mam natomiast gadane, umiem rozpalić kobietę i umiem sprawić, że bede przebijał niejednego przystojniaka (oczywiście nie na wszystkie działam). Za 2 godziny idę na imprezę i jestem niemal pewny, że poznam tam dziewczynę (chyba, że znowu trafię na bal potworów co w Stolicy jest bardzo prawdopodobne)

Gość a skoro wy jesteście tachy
"idealni" czemu nie umiecie wyszaleć się z dziewczyną błazny?

Gość BłonT w załoRZeniu
.oŻeszty heloizo no podziwiam....

to brutalne, ale niestety tak jest. mało która umie kochać, bardziej chodzi im o kasę właśnie , o pomoc. to są cwaniary, nie wiem jak może facet się nabrać. zdarzaja sie pewnie fajne babki, ale wtedy to są wyjątki!!! plus zawsze coś tam łącyz ich z ojcem dziecka- będą sobie rozmawiali wspólnie o dziekcu, nowy facet będzie wykluczany z rozmów- i znów" ZROZUM, nie ma powodów do zazdrości. potem sptkanie z rodziną ojca dziecka- ZROZUM, nie ma pwoodów do zadzrości, trudy w spotkaniu, z zamieszkaniem razem, bo dziecko nie gotowe, psikusy dzieci, bo czują sie zagrożone partnerem, wchodzenie do łóżka rodzicom itp. i znów- NIE MA POWODÓW DO ZADROŚCI. czekaj, dziecko wazniejsze- NIE MA PWOODÓW DO ZAZDROŚCI. zawsze tak jest jak jest dziecko, a jak jest dziecko niewspólne, to już w ogóle, bo kobieta nawet po równo nie umie kochać wtedy. kobieta matka to MATKA. tzn. myśli jak matka, działa jak matka, mówi jak matka i macierzyństwo ją zobowiąuje do określonych zachowań, odpowiedzialności, hierarchii- do końca jej życia. plus sorry , ale dodatkowo często jak matka wygląda. trzeba dobrze wyjść za mąż i z prawdziwej miłści spłodzic dziecko i siedzieć z ojcem dziecka razem do końca życia. to może się udać. ewentualnie, o ile dziecko nie przewróci w głowie..

Gość a skoro wy jesteście tachy
"idealni" czemu nie umiecie wyszaleć się z dziewczyną błazny?

Gość ferdynand niewspaniały
Bywam czasami na róznych imprezach, branżowych i prywatnych i zawsze , na każdej, trafia mi sie przynajmniej jedna, a czasem całe stadko wygłodniałych samotnych matek. Uchodzę za tzw. "dobrą partię", mam własny biznes, dom w UK, ubieram się nieźle. To przechodzi pojęcie, co te panie robia,żeby zwrócić na siebie moją uwagę. cały wachlarz zalotów, od tych bardziej subtelnych, po tzw. "końskie". Smutne, bardzo smutne.

Gość Wojak Szwejk
Nie pochlebiaj sobie. Wyrwać samotna matkę każdy potrafi. Wyrwij wolną, ambitną, zaradną, ciepła, wrażliwą i inteligentną to wtedy moge powiedzieć, żeś wielki :-)

Gość wyrwać moge chwast
was polaków mamy w tyłku :D

Gość mr lollololol
wszedzie jest takie samo myslenie, Polacy czy inni jakie to ma znaczenie

Gość Elektronikełe ausf.II
a niby dlaczego mamy się z nimi wiązać, skoro same kobiety nie chcą się wiązać z mężczyznami którzy mają dzieci

Gość mr lollololol
poniwaz samotna matka dalej uwaza ze jest nalepsza partia :D to egoizm w czystej postacji polaczony z hipokryzja, chca wolnego faceta bez bagazu choc same juz go maja

Gość Adamowwwowowowo
zawsze tak chyba bylo, chwila uciech z debilem a potem szukanie frajera, takich kobiet mi nie zal, widziały galy co braly, zle swiadczy o niej ze zadajes sie z takimi facetami co swoje dziecko traktuja jak wypadek przy pracy, jak sie nie umie zapanowac nad popedem i sypia z byle kim to nie mozna zadac cudow

Gość bob budowalny
to jak zabawa z piła tarczowa, wkladanie reki pod cos co moze uciac reke a potm zdziwienie^^ kurde ta piła naprawde tnie, ale były przynajmniej emocje hahaha

Gość Jolka sweet love
inne zdanie mam o samotnych matkach z przyczyn losowych a inne co same sie wpychaja w chore zwiazki, na tym warto skonczyc, trzeba zycie planowac

Gość dghjdftjkgfhjhyt
caly problem w tym ze wy lecicie na takich facetow co sobie uzywaja, chyba nie mozecie od takich wymagac ze sie wyszaleja w koncu, moze i tak ale wy tego nie doczekacie

Gość malinowa magda zzzzzz
sprobuj wytlumaczyc takiej zeby sie szanowala za mlodu i szukała faceta z lepszej kategori, poki jest zaabwa mozna wszystko, wspolczuje tylko dzieciom, to nie ich wina ze ma nieodpowiedzialnych rodzicow, a rodzenie dzieci w iweku nastoletnim to juz przejaw skrajen glupoty, nie idzie sie z kims do łozka zwlaszcza jesli sie podejrzewa ze nie stanie na wysokosci zadania, antykoncepcja nie zastapi rozsadku

Gość ale jestescie okropni
czemu tak pyszczycie, ze nie bedziecie lozyli na nieswoje dziecko .A kto wam kaze lozyc ? Dziecko ma mame, ma ojca, ma alimenty .Nikt oczywiscie wam nie kaze wiazac sie z taka kobieta , ale czemu te wytykanie lozenia ?Az rzygac sie chce na te wasze jeki . A ile ty jeden z drugim zarabiasz , ze tak sie plujesz ? Hmmm? Tez jestem samotna mama i nie dlatego ze sie puscilam , tylko mezowi odwalilo stanowisko , pozycja, prestiz .Nie moglam tego zniesc i rozwiedlismy sie .Ale pracuje sama , dziecko ma dobrowolnie od taty 2000 zl alimentow , wiec gdzie tu potrzeba lozenia ? Oczywiscie ze mam partnera , ktory ma duza pensje , wieksza niz ja , sam tez ma dzieci i placi 3000 zl alimentow . I jakos nie pyszczy , ze kupuje bilety do teatru, kina, restauracji , podroze , by zwiedzac ..Jest na tyle zaradnym facetem , ze potrafi na wszystko zapracowac , nie wytykajac lozenia na moje dziecko, bo nie ma takiej potrzeby i nie oczekuje nikt o niego tego .On ma dbac o mnie i strac sie , bym zechciala po raz kolejny uwierzyc mezczyznie . Widocznie jestescie z nizszej polki tzw .golodupce , ze tak pocicie sie ze strachu, ze 200 zl by wam ubylo na bilety do kina zapraszajac samotna mame . Takze ludzie opamietajcie sie .Nikt nikomu nie wydziera pieniedzy na dziecko .

Gość do ale jestescie okropni
teraz CI nie wytyka ale kiedyś jak Twa sielanka się skończy to usłyszysz co nieco nikt nigdy nie będzie traktował czyjegoś bękarta jak własne dziecko - to jest wbrew naturze

Gość Bacior
Dziś tata, a za pare lat, spierdalauj chuju bo nie jesteś moim ojcem

Gość nikt normalny nie bierze
baby z bękartem

Gość ktosik_arecki
ale kobieta z dzieckiem nie jest gorszza od kobiety bez dziecka jeju poprostu trafiła na nieodpowiedniego faceta są takie przypadki jestem facetem ale nie potepiam takich kobiet kazda ma szanse na miłosc

oczywiście że jest gorsza wybiera na ojca dziecka faceta który dziecka owego znać nie chce :D Jestem kobietom ale takie puste idiotki mnie bawią :D Myślą że ktoś teraz będzie za jej głupi błąd płacił :D

*kobietą

Gość Wiesiuu
Dziecko nie jego to po co ma mu poświęcać czas i płacić za nie. To strata czasu. A samotna matka... już urodziła i to nie ten sam komfort w seksie co przed porodem.

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
ale jestescie okropni - Ty to gadasz ze swojego punktu widzenia, gdzie facet jest w podobnej sytuacji jak Ty. Ma też własne dzieci, z poprzedniego związku. Tutaj bardziej chodzi o facetów wolnych (w sensie bezdzietnych i związanych z tym obowiązku alimentacyjnym), którzy mają być na doczepkę dla samotnych matek z dzieckiem. Ja szczerze przyznam to czytając kafeterię trafiłem na postawę kobiet, która naprawdę bardzo mocno mi odpowiadała. Ona napisała, że bardziej kocha męża jak swoje dzieci. Bynajmniej nie chodzi przecież o to, że nie kocha swoich dzieci lecz o to, że to męża darzy większym uczuciem. Siłą rzeczy przecież dzieci się usamodzielniają, odchodzą z domu, zakładają własne rodziny. Kobiety mocno zakochane w swoich dzieciach odstawiane są boczny tor. Jeśli kobieta zaniedba swojego faceta w pewnym momencie macierzyństwa to ma bardzo duże szanse na to, że on znajdzie sobie pocieszenie w innej kobiecie. Gdzie on dla niej będzie bardzo wiele znaczył nie będzie tym drugim, trzecim czy jeszcze jakim. A już najgorszą z możliwych scenariuszy dla samotnej matki jest sytuacja w której jej dziecko wyrasta na jakiegoś niesamodzielnego, socjopatycznego, z roszczeniami do świata, samolubnego osobnika. Dziecko takie popada w różne konflikty, z prawem z różnymi osobami, wiedzie dość nieciekawe życie. Oto kobieta zakochana w swoim dziecku, będąc u kresu życia widzi, że zbyt bardzo poświęciła się swojemu dziecku i teraz gówno z tego ma. Ani dziecko nie jest szczęśliwe, ani ona sama bo odstawiła swojego męża ukochanego na boczny tor.

No nie bardzo chcą przyzna, że wybrały na ojców swoich dzieci debili.

Gość dorotki89
A JAK BY BYLA Z MENDA(FACETEM) ZLYM , ALKOHOLIKIEM , LENIEM, TO KAZALI BY SIE E ROZWIESC, HAHAHHA ja tam nie szukam sponsorow dla dziecka bo nie musze najglisniej szczekaja golodupcy, co by jesczez checia do mego mieszkanka wlezli na gotowe, ahhahaha

dokładnie - po 1 mąż a po 2 dzieci niestety większość bab to matki polki z macicą zamiast mózgu i są wyłącznie ślepo zapatrzone w swoje bachory i nic poza ^_^ a potem są wielce zdziwione że facet sobie poszedł do innej

Dotka celujesz w tych lepiej sytuowanych ?

Gość dghghhgghgf
tu nie chodzi o dziecko, ale o kobiete, sa to czesto kobiety ktore sie zwyczajnie nie szanowały, doskonalym przykladem jest usa, pelno samotnych matek, pełno przysyzwanych ojcow, to nastepstwo robienia sobie jaj za mlodu, ja nie ocenima zle samonych matek, bo w zyciu roznie bywa i sa rozne przypadki, ale panienka ktora ma dziecko bog wie z kim sama sobie jest winna