Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia 20

Dlaczego faceci boja sie samotnych matek ? Bo są wygodnymi tchórzami ?

Polecane posty

Gość gość
W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Liczba która przeraża. Ogromna większość tych kobiet z*****a sobie i dzieciom życie, tylko jeszcze do nich to jeszcze nie dotarło. A tak z obserwacji to wiem że kobieta nawet zamożna ale dzieciata ma ogromne problemy z poszukaniem sobie partnera na stałe, koleżanka tak ma. No cóż dzieci zrobił jej niezły gagatek i być może to właśnie odstrasza ewentualnych kandydatów. Wybrała sobie samca alfa na ojca swoich dzieci to nic dziwnego że teraz jej źle samotnej matce.

Gość gość
W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Liczba która przeraża. Ogromna większość tych kobiet z*****a sobie i dzieciom życie, tylko jeszcze do nich to jeszcze nie dotarło. A tak z obserwacji to wiem że kobieta nawet zamożna ale dzieciata ma ogromne problemy z poszukaniem sobie partnera na stałe, koleżanka tak ma. No cóż dzieci zrobił jej niezły gagatek i być może to właśnie odstrasza ewentualnych kandydatów. Wybrała sobie samca alfa na ojca swoich dzieci to nic dziwnego że teraz jej źle samotnej matce.

Gość gość

Gość gość
a gadka samotnych matek które rzekomo nie potrzebują faceta, bo one są na takim wysokim poziomie niezależności i samorozwoju jest w stu procentach WIELKIM KŁAMSTWEM, jak wszystko zresztą co mówią na swój temat kobiety samotne matki i nie tylko samotne matki. W rzeczywistości te które głoszą takie tezy , zazwyczaj oblegają wszystkie możliwe portale randkowe i tam szukają swego księcia i frajera. Kłamią bez mrugnięcia okiem. Zbyt wiele takich rzekomo wyzwolonych samotnych matek znam osobiście i wiem że co innego mówią a co innego robią.

Gość Polka z USA
Nie rozumiem, o czym ten cyly watek, bo ja nie zamierzam wychodzic za ojca mojego dziecka, chociaz tak bardzo nalega juz od lat siedmiu. Jestem samotna matka, niezalezna finansowo, emocjonalnie i na dodatek zuje w celibacie, mam swoje pasje, zainteresowania, nie szukam nikogo. Kto ma tak jak ja? Pozdrawiam samotne Mamy.

Gość gość
dla wszystkich dorabianych tatusiow na prawdziwego ojca sie nie nadawales wczesniej a na jelenia robiacego za wol roboczy juz jestes idealny :D Cala prawda w jednym zdaniu o samotnych matkach :)

Gość gościu w temacie
a po co wolnemu facetowi samotna matka z dzieckiem jeśli jest tyle wolnych i pięknych kobiet na tym świecie. Samotka matka z dzieckiem to na dłuższą metę problemy a faceci nie lubią problemów. Facet jeśli wiąże się z samotną matką to tylko na chwilę bo taka kobieta jest łatwiejsza do zdobycia i chętna na wszystkoa facet jak to facet lubi sobie poużywać. Przepraszam samotne matki za te słowa ale taka prawda wiem z doświadczenia.

Gość gość
Jedyne gosc n nazwie komicznie opisal cala prawde :) Dokladnie tak jest. Pozniej dziwia sie ze nikt ich nie chce. Brna w patologie... a gdy obudza sie... to juz sa samotnymi mamusiami zdesperowanymi dziwiacymi sie ze nikt normalny ich nie chce hehehe :) Wtedy nagle szukaja normalnych kolesi niekoniecznie frajerow ale juz napewno nie zdradzajacych bo to jednak okazalo sie wcale nie takie cool juz nie chlejacych hektolitrow wody bo to jednak tez nie jest takie cool jak sie wydawalo no i nie oszukujacych na kazdym kroku :) No ale wtedy ci wszyscy kolesie maja na was wy... wcale nie dlatego ze zemsta.... poprostu takie kobietki ktore chcialy by nagle stabilizacji nie sa zadnym wyzwaniem i nigdy nie bedziecie. A tak sie sklada ze to wy szukalyscie wyzwan szczegolnie gdy byl pijusem i bil i mowil ty kur..... wtedy zdobyc takiego faceta to marzenie prawda ? No a teraz wy jestescie po drugiej stronie..... zero atrakcyjnosci :) Zero wyzwan co to za problem zdobyc taka kobiete...... az sie w brzuchu niedobrze robi jak o tym pomysle FUJ ..... zero doslownie zero wysilku. Wolimy nawet troche brzydsza ale pomalowana zadbana i taka ktora okaze sie ze nie leci na patologie i lubi pozytywne wyzwania i nie trzeba jej bic, nazywac ku.... odwalac sceny zazdrosci po flaszce wodki :) A normalnych samotnych matek ile jest 5% ? moze z 5 i jest ale po co wsrod nich szukac... i placic za nieswojego bahora

Gość duuppkuuu
kto ciebie czyta ty zakompleksiony cwelu uważaj jeszcze sie uśmiejesz w życiu tego ci życze .Kobiety z dzieckiem maja ogromne powodzenie :D ktoz by takiego skrzywoonego chciał :) jesteś biedny i sam o tym wiesz, teraz sie wyśmiewasz a w innym ubolewasz haha

Gość gość
Bo nie jesteśmy frajerami, którzy nabiorą się na szukanie "nowego tatusia" pod przykrywką szukania "miłości"

Gość gość
inni mężczyźni nie odpowiadają za to jakich sobie facetów wybieracie. My nie będziemy sprzątać po kimś. Wybieracie złych facetów, którzy robią wam dziecko a później macie pretensje do tych dobrych, ze nie chcą was ratować a źli już dawno obracają kolejną pannę. Nie chcesz faceta, który byłby świetnym ojcem i partnerem z powodu braku prawa jazdy, bycia prawiczkiem czy nie bycia mega ciachem to nie stój później pod drzwiami i nie oczekuj, że teraz się będzie on o Ciebie starał!

Gość gość
Było nie łapać faceta na dziecko

Gość gość
Ja nie wiazalabym sie z zadnym facetem z dzieckiem, ani samotnym tatusiem, ani rozwodnikiem, ani facetem z przeszloscia. Dla mnie taki facet zawsze byl skreslony. Moj wybor. Facet tez ma wybor i nie widze nic dziwnego w tym ze nie chce brac sobie problemow na glowe.

Gość hebrajka
Jak to mawiaja,kazdy ocenia z wlasnego punktu siedzenia.Mam dwie kumpele-samotne mamy.Jedna z nich zawsze byla wrecz obwieszona wielbicielami.Nie grzeszy uroda,a jednak.Ot,ma w sobie to enigmatyczne "cos".I z ktoryms tam z kolei facetem wpadla.Mala ma w tej chwili 7lat,a moja kumpela nadal nie narzeka na brak powodzenia,choc i z reputacja bywalo krucho.Teraz ma fajnego faceta,naprawde na poziomie,zanosi sie na slub.U drugiej jest podobnie..Mala ma 5lat,ojciec NN,a ta przebiera w facetach jak w ulegalkach.Ona ich rzuca i po chwili ma kolejnego.Ja Im do piet nie dorastam w zarywaniu facetow,choc nie mam dziecka.Nie wierze,ze dziecko to problem,przeszkoda.To zalezy od kobiety i aury,jaka roztacza.A ze niektorym nidm w smak jest byc ojcem cudzego berbecia,bywa.Ale to nie jest norma.

Gość niebieskooki blondas
Tylko desperat i nieudacznik zwiąże się z samotną dzieciatą mamuśką.

Gość gość
niebieskooki blondas Tylko desperat i nieudacznik zwiąże się z samotną dzieciatą mamuśką. xxxx Nieudacznik niekoniecznie ale desperat tak. No chyba, że facet ma już dzieci i ma po 30 a mamuśka ok. 20 to co tam jedno dziecko więcej ale młoda d*pcia w zasięgu ręki i nie trzeba z domu wychodzić.

Gość gość
jakaś głupia phizda napisała że samotne mamy mają wielkie powodzenie. Ano mają tyle , że u statystyków. Jeszcze pięć lat temu , samotnych mamusiek było około 1,5 miliona w polsce a teraz jest ich prawie dwa miliony. No faktycznie statystycy uwielbiają jak im rosną słupki, obojętnie co mierzą byle wykresy szły do góry.

Gość gość
no mnie by facet który ma dziecko z inną też nie interesował chyba że bym się strasznie zakochała ale raczej nie ,szukaj w takich po przejściach jak Ty,wolni bez dzieci niech będą dla wolnych tak jest najlepiej

Gość gość
Ja sie samotnych matek nie boje?. zreszta propstytutek tez sie nie boje ale czy musze sie wiazac? podpisuję się pod tymi słowami obiema rękoma

Gość gość
Kobiety lecą na złych facetów - d*pków, r****czy, bad boyów itp., którzy robią im dzieci i zwiewają a później wyzywają wszystkich facetów i mają jeszcze czelność tych dobrych mężczyzn nazywać tchórzami czy egoistami bo nie chcą ich utrzymywać i robić za tatuśka. Szkoda, że wcześniej tych samych dobrych uważają za ścierwo i nie chcą się z nimi umawiać czy dać szansę bo lecą na tych złych. Jak rozkładacie nogi przed facetem to bierzcie później odpowiedzialność za to przed kim je rozkładacie a nie później macie pretensje, że ktoś nie chce robić z siebie Jezusa i własnoręcznie wieszać się na krzyżu za winy innych (waszą).

Gość gość
My faceci nie bedziemy robic za nianki cudzych dzieci bo tatus nie sprostal w obowiazkach ! Nie bedziemy rowniez sponsorowac bo wiadomo ile kasy na takie wychowanie dziecka idzie !

Gość gość
grzech zawsze sprowadza cierpienie 2 to telegonia które zakłada ze dzeci będą miały charakter pierwszego tatusia i niewazne z kto będzie nastepny

Gość gość
Niestety kobiety Zero mózgu Zero logiki

Gość gość
Bo facet nie jest taki głupi by byc z tepym babsztylet ktory rozklada mu nogi na zawolanie i zajmowac sie jej bekartem, jak moze zostawic i sobie dalej zaliczac tego podobne kretynki. Jak sie samemu nie szanujecie to tak jest. Bo mysli sie glowa a nie *upa. Ja tu nie widze jaki problem ma taki ojciec wielu bekartow. Problem maja tylko i wylacznie kretynki co mu daja usmiech :)I taka jest brutalna prawda.

Gość gość
Trzeba po prostu wbić sobie do głowy, że tak właśnie jest. Tupanie nóżkami nic nie da.

Gość gość
tylko że samotna mama to także wdowa ale tu jak zwykle wrzuca się wszystkie do jednego wora...

Gość gość
.14 [zgłoś do usunięcia] gość Bo facet nie jest taki głupi by byc z tepym babsztylet ktory rozklada mu nogi na zawolanie i zajmowac sie jej bekartem, jak moze zostawic i sobie dalej zaliczac tego podobne kretynki. Jak sie samemu nie szanujecie to tak jest. Bo mysli sie glowa a nie *upa. Ja tu nie widze jaki problem ma taki ojciec wielu bekartow. Problem maja tylko i wylacznie kretynki co mu daja usmiech usmiech.gif I taka jest brutalna prawda. 18.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Trzeba po prostu wbić sobie do głowy, że tak właśnie jest. Tupanie nóżkami nic nie da. poprzednie1...11121314 :classic_cool: bujaj się c***o :) nieudaczna

Gość gość
Razem z tymi 2 milionami nieudacznych matek ? co nawet faceta na ojca nie potrafiły sobie wybrać ? W jednej z najważniejszych decyzji życiowej zawiodły ?

Gość Facet1990
Nie wiem czy sie boją ale unikają z kilku powodów: (czasem jest jeden a czasem wszystkie) 1) Czesto facet który bierze sobie taka samotka matke jako partnerke jest uważany za nieudacznika i frajera 2) Boja sie zobowiązania 3) Nie są pewni szczerości uczuc takiej samotnej matki. Maja swiadomosc, ze gdyby nie dziecko to mozliwe ze nigdy by sie z nimi nie zwiazala (bo nie ich liga atrakcyjnosci itp.), ze moze dziewczyna szuka tylko opiekuna i chce ich normalnie wykorzystac. Jesli chodzi o mnie to jeśli byłbym zakochany w takiej samotnej matce to pewnie nie stanowiłoby to problemu gdybym widział, że ona naprawde czuje do mnie to co ja do niej.

Gość gość
c***j