Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia 20

Dlaczego faceci boja sie samotnych matek ? Bo są wygodnymi tchórzami ?

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego kobiety boją się samotnych ojców? Odpowiedź jest prosta... bo nikt nie chce wychowywać nie swojego dziecka i tyle. Proste!!!

Gość gość
Zaciekle broniłam samotnych matek. W końcu przecież gro z nich zostało porzuconych i same muszą dźwigać ciężar wychowania i zajmowania się dzieckiem. Każda chce być kochana, ułożyć sobie życie, w końcu w dzisiejszym świecie samotne matki są coraz młodsze. Do czasu broniłam. Mój kuzyn singiel zaczął wiązać się z samotnymi matkami. Pani nr 1. Misiu trzeba kupić małemu buciki, trzeba kupić małemu kaszkę, małemu by się przydała zjeżdżalnia do ogrodu....na pytanie gdzie są alimenty od ojca małego? Zostawiała w galerii, gdyż bardzo często wybierała się tam z koleżankami, kupując niepotrzebne bibeloty, ciuchy itp, a na dziecko biorąc od swoich rodziców. Rodzice się zbuntowali, to znalazła misiaczka. Pani nr 2. Z dwuletnią dziewczynką. Zachowanie rynsztokowe. Weekendy spędzone w spelunach, knajpach do samego rana, podczas gdy dziecko pod opieką matki bądź kuzyna. W niedzielę leczyła kaca, więc mała musiała znosić mamusi humory i krzyki. Kuzynowi krajało się serce, chciał wyciągnąć ją z imprezowania proponując weekendowe wyprawy do parków tematycznych (typu Inwałd, ten z dinozaurami), wspólne nocowanie w namiocie, wycieczki na basen. Nic z tego, mamusia wolała się rozerwać w klubie.

Gość gość
niebieskooki blondas Tylko desperat i nieudacznik zwiąże się z samotną dzieciatą mamuśką. xxxx Nieudacznik niekoniecznie ale desperat tak. No chyba, że facet ma już dzieci i ma po 30 a mamuśka ok. 20 to co tam jedno dziecko więcej ale młoda d*pcia w zasięgu ręki i nie trzeba z domu wychodzić. xxxx jeszcze taki sie zwiaze co chce sobie potestowac czy sie na ojca nadaje bo nie zal potem zostawic gdyz nie twoje

Gość gość
Po przezyciu 4 dekad wiem, ze kobieta dla faceta powinna byc partnerem a nie "jego kobieta". Tylko na poczatku wydawalo mi sie ze po co mi babka po rozwodzie z dzieckiem. Typowe kretynstwo. Nie zyjemy w zwiazkach z cialem kobiety tylko z zywym czlowiekiem , z jego wadami i zaletami. Kto jest pewien czy w mlodosci nie zrobilismy na jekiejs imprezie jakiegos dzieciaka? Kto z panow byl w sytuacji samotnego taty z jednym lub wiecej smykow? Podolanie temu kramowi to wielkie wyzwanie i odpowiedzialnosc. Przeszedlem ten etap i podziwiam kobiety kture daja temu rade. Brak polskich znakow nie jest z lenistwa!!!

Gość meski punkt widzenia
ludzie wielbiciele samotnych ich piewcy i podziwiacze :) wezcie sie do takich zwiazkow a nie chrzanicie o milosci i ze jakby byla to byscie sie nie zastanawiali. Bo jakby babcia miala wasy to by dziadkiem byla. Po drugie co to w ogole za peany na temat samotnych matek pisane przez nie same i szczekanie na kazdego faceta ktory mowi wam prawde w oczy co o was faceci mysla. Bo taka jest prawda chocbyscie nie wiem ile superlatywow napisaly samotne matki o sobie to faceci wlasnie tak was postrzegaja i to faceci nie chca sie wiazac w takie patologiczne zwiazki. Wy nie macie nic do powiedzenia choc oczywiscie niektore tutaj wypisuja rozne brednie o niesamowitym powodzeniu niesamowitej checi wrecz facetow do wiazanai sie z takimi osobami.. Jednak ten idealny obraz przez was opisywany w ogole nie pasuje do postrzegania was przez meska czesc forumowiczow. Zakoncze krotko dobrego towaru to nie trzeba reklamowac faceci szukaja wolnych bezdzietnych a mysl o kobiecie z dzieckiem to jak kupno samochodu dla siebie po powaznej stluczce czysta glupota. I taka jest prawda czy tego chcecie czy nie.

Gość gość
100% racji

Gość gość
bo grzech zawsze rodzi cierpienie i dla tego trzeba ponieść konsekwencje tego grzechu dla tego bóg ustanowił sakrament małżeństwa

Gość Krzychu33
W mojej miejscowosci jest taka samotna mamusia przed 30tką która 10 lat temu dawała obszczymurom a odrzucała porządnych facetów.Teraz na siłe szuka męża i ojca nawet sobie konta na portalach randkowych pozakładała do mnie też startowała ale ją olałem :-)

Gość gość
Nie boją się, ale każdy chyba woli partnera bez dzieci. Dużo minusów jest wiązania się z kobietami z dziećmi. Po pierwsze kobieta ma mniej czasu dla faceta bo musi zajmować się dzieckiem. Po drugie, facet musi zaakceptować obecność dziecka i dodatkowo poświęcać swój czas na nie swoje dziecko. Po za tym kontakt ojca dziecka z matką dziecka jest trochę niewygodny dla faceta.

Gość gość
ii przez telegonie