Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy jechac

Jechać czy nie???

Polecane posty

Gość nie wiem czy jechac

chodzi o to ze jestem w rocznym zwiazku i wszystko ładnie sie uklada itd..ale chodzi o to ze moj chlopak jest strasznie zazdrosny,znaczy on tego nie okazuje,ale potem obraza sie i zamyka w sobie.Teraz jest swietnie itd.Moj problem polega na tym ze nie moge nigdzie wyjechac bez niego....Kolega ze studiow mnie zaprosil!!!tylko dla mnie jest to kolega ja jestem dla niego kolezanka.Chcialysmy jechac cala paczka..Nie ze tylko ja sama...ale nie wiem czy jechac bo z jednej strony nie chce psuc w moim zwiazku,bo na bank sie moj obrazi,ale z drugiej strony co ja mam nigdzie nie wyjechac ze znajomymi....

Gość Ameya
to może weź go ze sobą? bo skoro jest się w związku i nie jest to babki wypad to nie widze innej możliwości.

Gość Awarganda25
Odpowiedz mi na jedno proste pytanie, mianowicie czy gdyby jemu jakaś kolezanka zaproponowała wyjazd bez Ciebie puściłabyś go? Byłabyś spokojna i nie martwiła się? Warto spojrzeć na to z jego perspektywy. Niestety związek do czegoś zobowiązuje, jesli nie chce się dla kogoś poświęcać, to warto żyć samotnie - bez związku... Skoro to tylko Twój kolega to postaw warunek, że owszem pojedziesz, ale jak będziesz mogła zabrać swojego chłopaka..

Gość nie wiem czy jechac
tylko ze moj chlopak nie moze to po 1 po 2 teraz on jest na wyjezdzie z rodzina a po 3 on nie chce tam jechac i pracuje w te dni a pozniej jedziemy razem na dwa tygodnie

Gość nie wiem czy jechac
halo!!!

Gość Brznadzieja22222222
jedz bez przesady przeciez nie jestes na uwiezi.Przeciez mozesz wyjechac ze znajomymi!!!