Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona-na-maksa

nieznajomy z wesela, napisać do niego?

Polecane posty

Gość zauroczona-na-maksa

Byłam na weselu jako singiel, on był z jakąś dziewczyną, z którą zatańczył ze 2 razy, bo go prosiła do tańca. Widać było, że nie lubi wygibasów ;p siedział sam za stolikiem. Raczej nie byli parą, ta laska zaprosiła go zapewne jako kolegę. Niestety pewności nie miałam, to wolałam się nie wtykać między nich. Nie da się ukryć, że strasznie mi się spodobał, on ciągle wychodził na papierosa, zauważyłam, że mnie obserwował i uśmiechał się do mnie, co nawet znajomi zauważyli. Coś mnie zblokowało i nie dałam rady podejść, brakło mi odwagi. Czy jest sens napisać do niego wiadomość na nk i spróbować coś zdziałać? Jestem niemal pewna, że jeżeli żadna ze stron nie zadziała to się już nigdy nie spotkamy, mieszkamy w różnych miastach(ale jedno województwo ;p ) ja mam 18 lat, a on 22/23 lata.

sprobuj, to ze do niego napiszesz przecież nic sie nie stanie, moze cos z tego bedzie (o ile naprawde jest woplny) :) moze mieli zly dzien jako para, albo jak mowisz- kumple. sprobuj, najwyzej nie odpisze...

Gość zauroczona-na-maksa
Ja wiem mniej więcej gdzie go szukać, bo był z bratanicą męża mojej ciotki. On o mnie więcej nic nie wie, a przecież jej nie spyta. Pożerała mnie wzrokiem, brrr ;l pewnie się w nim bujnęła i zaprosiła. Tak myślę, że nie mam nic do stracenia, bo się nie spotkamy więcej, jeżeli on tego nie zechce.

pewnie, napisz do niego, jak masz na niego namiary to dawaj... najwyzej odpowie ze jest zajety i tyle, a jak nie napiszesz to do konca zycia sie nie dowiesz czy to nie byl ten jedyny :)

Gość zauroczona-na-maksa
malyidiota dzięki za rady! kusi mnie żeby napisać do niego czy mnie kojarzy, bo że ja nie mogłam zapomnieć takiego spojrzenia jak jego ;pp i coś w ten deseń, nie jestem dobra w te klocki, ale głos serca mi podpowiada xD czuję, że mogę tego żałować jeżeli tak to zostawię... moi rodzice poznali się i pokochali w podobnych okolicznościach. a nóż to przeznaczenie? ;)

zycze powodzenia, moze nie zaczynaj z grubej rury, najpierw go zapros do znajomych, jak przyjmie zaproszenie to spoko, tylko miej fotke podobna do siebie :):) zeby Cie poznal na zdjeciu a moze sam zagada do Ciebie :P

Gość zauroczona-na-maksa
hehe ok ;) ja nie z ery photoshopa raczej mnie pozna ;)

"on ciągle wychodził na papierosa" no to zajebisty facet jara pewnie ze 2 paczki dziennie idealny partner

Gość zauroczona-na-maksa
mi to nie przeszkadza, sama palę. wszystko jest dla ludzi ;)

Gość sssssq2qeqwd
Napisz mu słitaśnego komcia pod słit focią!

Gość daj se spokoj
zamaist wydawac kase na prezenty dla ciebie to on bedzie sobie w nieskonczosc fajki kupowac.....nie warto.

Gość zauroczona-na-maksa
sssssq2qeqwd nie jestem "słitaśną" idiotką ;l trochę zrozumienia, każdemu się zdarza zauroczyć;p

Gość zanim cos zrobisz odpwiedz
sonie na podstawowe pytania: 1. czy ona ma samochod? 2.ile zarabia? 3.czy nie bedziesz sie brzydzila zrobic mu loda z polykiem?

Gość zauroczona-na-maksa
haha te pytania mnie rozłożyły na łopatki, zwłaszcza ostatnie ;p zaraz się mi humor poprawił!

Gość zauroczona-na-maksa
1.Tak 2.Nie wiem 3.Tak o ile nie smierdzi i sie w miare regularnie podmywa no i co z tego wynika?

czekaj chwile bo musze sobie przeczytac twojego peirwszego posta,bo tak sobie tylko przelecialam wzrokiem.

Gość zauroczona-na-maksa
podszywaj się dalej xD jestem tu nowa i nie zaczerniam nicka, ale takie "nienormalne" wypowiedzi tak na przyszłość- nie są moje ;p

Gość mi30
Napisz,żeby nie żałować.Mówisz ,że on nic o tobie nie wie,nawet jeśli wpadłaś mu w oko to i tak nie wie gdzie szukać.We sprawy w swoje ręce.

ale piszesz ze on nie lubi wygibaso...no to moze byc kiepsko z sexem,czy mimo to nadal bylabys chetna z nim sie spotkac?

kurna a co ona ma byc z nim dla kasy i samochodu?1 niech sobie chlopak kupuje te fajki, ona tez pali i sie dobrali, wy to jednak pierdolone materialistki jestescie baby głupie

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
dobra pisz, czekamy co odpowie :)

Gość zauroczona-na-maksa
malyidiota dokładnie! typowe myślenie galerianek, ja chcę faceta dla bliskości, sponsora nie poszukuję xd

Gość zauroczona-na-maksa
nie zalezymi tak bardzo na sexie.w sumie to jestem nieco przewrazliwoina bo moj ostatni facet powiedzil mi ze jedzie mi z cipki sledziami i cebula. na razie wiec staram sie cos z tym zrobic ,kupilam sobie odswizacz do poweitrza w spray i sobie psikam na majtki co jakis czas. wydaje mi sie ze pomaga! ogolnie to bardziej jestem zainteresowana ile ma kasy ,bo wygladal na zacnego towarzysza.

no to wez mu wyslij wiadomosc na nk ,cos w stylu: Hej kocurku! widzialam cie na weselu ,wygladales jak grecki minotaur. bardzo trudno bylo mi sie powstrzymac i nie zagladnac na twojego byka ,ktory widocznie mial ochote na male rodeo (tak przy okazji czasami warto zlaozyc luznieszje spodnie). Uwazam ze jest boski i bnardzo chcialabym sie dwoeidziec, ile zarabiasz i jezeli jest to kwota powyzje 2500zl netto to daj znac. Czekam i jestem rozpalona juz na maxa....Ah, Ah AAAHHHHHHH!''

oj sorry, literowka mi sie wkradla mialo byc: Ach,ach AAAAAAAACCCCCHHHHH!!!!!!

taaa jasne, ludzie opanujcie się z tymi bredniami... śmierdzi śledziami? nie każdy nie wie co to kąpiel ;/ i wcale nie chodzi o kasę. On ma coś w sobie, co mnie urzekło

Gość do autorki............
a czy ty kurva nie umiesz czytac?!?!?!??! jest napisane ze smeirdzi sledziami I CEBULA!!!!

Gość do zauroczonej
jezeli masz problemy z nieswiezym zapachem z okolic intymnych to warto jest uzywac specjlalnych plynow do mycia miejsc imtymnych.mozesz je kupic w kazdym supermarkecie,nawet Biedronce. po jakims czasie ten zapach powinien zniknac, ale myj sie ''tam'' tak ze 2 razy dziennie. jezeli to nie minie to udaj sie do ginekologa bo to moze byc jakas infekcja.