Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona-na-maksa

nieznajomy z wesela, napisać do niego?

Polecane posty

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
ej a moze go po prostu zapros tylko do znajomych? bedzie tak neutralnie..?? jak bedzie cos od ciebie chcial,to przeciez cos ci odpisze. a tak zebys sie nie zblaznila, moze ci sie tylko wydawalo,ze sie patrzyl na ciebie...

nie "kurva", nie każdy zamiast kultury uczy się "łaciny" ;p dzięki tym, którzy naprawdę pomogli bez takich prymitywnych żartów, idę na fajkę, wrócę jeszcze się pośmiać z paru idiotów i podziękować tym, którzy są w porządku peace.

Gość nie no dechy .....
.o kurva nie wierze co czytam .autorka ledwo co zna kolesia. w sumie to w ogole go nie zna ,ajuz sie przynaje ze mu zrobi loda z polykiem!!!!! HHAHAHAHAHAHA :D no kurestvo sie szerzy!!!! :classic_cool:

Gość dziewczyno skoro
facet ci sam poweidzial ze smierdzi ci sledziam i cebula to dlaxczego nic z tym nie zrobilas?!?!?!!?!?!?!?!!? to NIE JEST NORMALNE!!!! musisz sie leczyc!!!

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
acha to powodzenia :O sama nie wiesz czemu sie patrzyl, ale nie moja sprawa rob jak chcesz :O to byla tylko porada :O

Gość hahahahahahaahahahahahahaa
zanim cos zrobisz odpwiedz no to wez mu wyslij wiadomosc na nk ,cos w stylu: Hej kocurku! widzialam cie na weselu ,wygladales jak grecki minotaur. bardzo trudno bylo mi sie powstrzymac i nie zagladnac na twojego byka ,ktory widocznie mial ochote na male rodeo (tak przy okazji czasami warto zlaozyc luznieszje spodnie). Uwazam ze jest boski i bnardzo chcialabym sie dwoeidziec, ile zarabiasz i jezeli jest to kwota powyzje 2500zl netto to daj znac. Czekam i jestem rozpalona juz na maxa....Ah, Ah AAAHHHHHHH!'' 19:05 [zgłoś do usunięcia] zanim cos zrobisz odpwiedz oj sorry, literowka mi sie wkradla mialo byc: Ach,ach AAAAAAAACCCCCHHHHH!!!!!!

Gość mialem taka jedna raz tez jej
jebalo z cipki ale nie ryba tylko normalnie GNOJEM!!!

Gość dobra ide stad bo tu i tak
nikt nie zaglada nie bede marnowac mojej weny tworczej.