Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość na pewno ty

Gość ja troszke mam bo ogolenie sie
w ostatnim miesiacu ciazy graniczy z cudem, jedynie lusterko pomaga bo ja tam nic nie widze :)

Gość panienka mi mów!
fuuu i co dobre?

Gość brumburakk
Jezeli chcesz ogolic sobie rów to musisz zrobic to raz a dobrze. Polecam metode turbo fire mega gas. Otóż trwa to okolo 18 h (+/- 1h). Pierwszym etapem jest pojscie na szaber do ogródka sąsiadki i zajumanie okolo 10 kg cebuli. Następnie trzeba je wszystkie obrac i usmazyc na wolnym ogniu na rumiany kolor. Aby poprawic dzialanie mieszanki wzbudzającej polecam do cebuli dodac 1000 ml tabasco. Następnie musisz to zjesc. Włosy powinnw podczas tej czynnosci same spierdlac z rowa , lecz jezeli sa uparte musisz odczekac okolo 16h. Pamietaj ze nie mozesz pierdziec. Nalezy skumulowac mieszanke gazowa o potencjale bomby wodorowej. Radze uprzedzic sasiednie budynki o zamiarach. Gdy poczujesz ze przy twym odbycie czai sie wielki skurwialy i mega ostry bączor przygotuj pochodnie i ustaw przy golej dupie. Następnie zepnij poślady przez 3 s a po tym czasie jebnij wielkiego baka w ogien. Gwarantuje brak włosów na dupsku, plecach oraz na glowie. Metoda jest sprawdzona. PS. trzeba uwazac zeby nie objebac sciany bo pierd moze popchnac znaczace ilosci kalu. P O W O D Z E N I A