Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 18 latka :(((

życie jest popierdo lone. Po co wogóle żyć????

Polecane posty

Troszczyć się, martwić, zdobywać wykształcenie, by w końcu dowiedzieć się, że jest się nieuleczalnie chorym.

No właśnie, jedno życie. Nic poza tym. Boga nie ma! Więc pytam: jaki jest sens istnienia?

Gość no to faktycznie przerąbane
nie jesteś potrzebna krajowi , nic z ciebie nie będzie tylko koszty leczenia.

Nie mnie, kogoś bliskiego.

Cale zycie dazy się do czegoś...A spotyka nas w koncu śmierć wcześniej czy pozniej ta wcześniejsza bardziej boli....

Gość znów jakaś nawiedzona obrończy
ni krzyża, się świętojebliwea przejmuje czyjąś chorobą. to aspołeczne. tylko kodszta generuje taki niedorób chory

Tak ktoś z mojej rodziny, bardzo bliski. Nie zasłużył na śmierć. Jest lojalny wobec swoich zasad i rządu. A właśnie jak traktuje rząd taką osobę? Jak wrzoda na du pie! Kiedy można dawać to dajemy, w imię państwa. A kiedy przychodzi nam odebrać, to gów no dostaniemy. Złodzieje i krętacze wycyganią.

Gość pytam was tylko z ciekawosci
a co dla kraju zrobil ten ktos? a dla UE to co zrobil? a teraz sie chce ślizgac na wszystkich. pewnie jestes z tej sekty obroncow krzyza co to chce by ratowac wszystkich chorych , nawet tych , ktorzy juz nie dadza zysku ni korzysci

Nie nie jestem z żadnej sekty. A telewizor musiałam sprzedać parę miesięcy temu, wiec nawet nie wiem nic o tym krzyżu o którym tak trąbią na demotywatorach. Ten człowiek zrobił ile mógł dla państwa, a państwo du pą się wypina. To dla mnie lekcja życia, by oszukiwać państwo i nie "lizać jemu dupy"(chodzi o państwo).

Dlaczego nie zabijają "ciężkich" kryminalistów, byłoby lżej dla państwa i pieniądze by się znalazły, by pomóc lojalnych obywateli.