Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna bojda

BOJĘ SIĘ NOCY

Polecane posty

Gość nocna bojda

Jestem zrozpaczona. boję się iść spać i tak jest co noc... gdy zgaśnie już swiatło aby dojść do łóżka muszę świecić telefonem... jak już się położę opatulam się kołdrą bo wydaje mi się że coś za mna jest... ciągle słyszę skrzypiące drzwi, jakieś hałasy :( boję się i nie śpię do 1-2... czasami jak już za dużo wszystkiego idę po prostu do rodziców do pokoju :( ale zanim tam dojdę świecę najpierw swiatło w pokoju swoim. następnie idę i swiecę światło w korytarzu. Gasze światło w moim pokoju i świecę w kuchni gasze w korytarzu i świece u rodziców gaszę w kuchni i dopiero u rodzicow. Wtedy się kładę i wszystko jest oki. :( Boję się ciemności boję się wszystkiego!!! Nie wiem jak będę żyć! :(

Gość a czemu haski zajmuje sie
ale masz problem, to spij z zaswiecona lampką.

kup sobie latarkę :P albo śpij przy małej lampce/ świeczce ;) ja tak czasem robię :) np poprzedniej nocy ;)

Gość straszek spod monopolowego
buka i tak przyjdzie po Ciebie

Gość @@@@@@@@@@
Daczego nie śpisz przy zapalonym świetle?

Gość nocna bojda
bo nie mam żadnej lampki :(

Gość A czego tu się bać
Ja ostatnio miałam schizę , że jak leżę na boku do ściany , to widzę cień co się nade mną pochyla :D Nawet się nie przestraszyłam , tylko traktowałam jak zabawę :D Ale po paru dniach mi przeszło .

Gość A czego tu się bać
To sobie kup :P

Gość nocna bojda
A czego tu sie bac >>> ja też boję się cieni, zawsze tworzą mi się z tego diabły :(

Gość nocna bojda
ale rodzice będą krzyczeć że za prąd muszą płacić przeze mnie :(

Gość Jolka Krzyżówka
1. Pij mleko przed pójściem spac 2. Zmów modlitwę np. Aniele Stróżu 3. Śpij z facetem, oczywiście mężem

Gość nocna bojda
CO MAM ZROBIC! JA ZWARIUJE!!! CZY KTOS TAK MA?!

Gość łajza jakich wiele
też się boję, dlatego zasypiam przy telewizorze ustawionym na wyłączenie np. po godzinie, to ratuje mi życie bo mieszkamsama i stale coś słyszę i się boję

Gość nocna bojda
nie mam męża mam chłopaka ale z nim nie śpię mam 18 lat taka stara a taka głupia :O pomocy a z tym mlekiem to spróbuje :( dzieki

Gość nocna bojda
łajza więc doskonale wiesz jak to jest :(

Gość Jolka Krzyżówka
ciepłe mleko z miodem - uspokaja i powoduje sennosc. ja nie lubię miodu to piłam bez - ale ciepłe. ważne żeby nie oglądac horrorów (pobudzają wyobraźnie). ja kiedyś jak bałam się zasnąc (bałam się śmierci we śnie) to się modliłam i było ok. teraz jak śpię z mężem to w ogóle niczego się nie boje!

jeny... no to sobie świeczkę zapal, taką małą- do kominka zapachowego :O nie twórz problemów tam, gdzie ich nie ma

Gość nocna bojda
dzięki Jolka :) zrobie tak :) jutro dam znac czy pomogło :P

Gość derewa
no napewno a w swietle swieczki zobaczy jakis cien itp. :o

Gość darkgirl.
współczuję Ci:O ja kocham ciemność! co roku w wakacje, jak wyjadę w jakies nowe miejsce koniecznie muszę w środku nocy (najlepiej jeszcze jak pada deszcz i jest wichura❤️) obskoczyć wszystkie cmentarze i ogólnie takie mroczne miejsca❤️ czuję się wtedy zajebiście:classic_cool: wiem, jestem lekko nienormalna:classic_cool:

Gość darkgirl.
P.S. nazywam się Bella Swan i jestem pół-wampirem:classic_cool:🖐️

Kurcze, też tak czasami mam... ja mieszkam sama to jest dopiero!!! W sumie mi się rzadko takie lęki zdarzają, ale jak już to jest masakra, ciągle mi się wydaje że ktoś za mną stoi (nawet przy włączonym świetle), albo że np stoi za zasłonami, szafą, albo na balkonie i mnie obserwuje. Boję się, że jak podejdę do lustra to zobaczę tam jakieś "niechciane" odbicie obok mojego ... Gdy gaszę światło to szybko wskakuję do łóżka i otulam się szczelnie kołdrą :) jest trochę lepiej. Z tym mam dobrze, że nie mam problemu z zasypianiem... 5-10 min i śpię jak zabita... :D Pamiętam, że w dzieciństwie bardzo się tak samo bałam ciemności lub samotności w nocy - ciągle płakałam dopóki ktoś do mnie nie przyszedł... :(

Gość taa niedobra pupa
Oglądałam kiedyś taki straszny film dokumentalny o pewnym domu, gdzie straszyło Był to dawniej dom pogrzebowy - jedna taka rodzina kupiła go bardzo tanio. Wprowadzili się z dwójką dzieci - 2 synów. Matka jeszcze postanowiła zrobić im sypialnię w piwnicy, obok pomieszczenia gdzie kiedyż trzymano zwłoki - stały tam jeszcze lodówki, i inne urządzenia. I już od pierwszego dnia, ci chłopcy zaczęli widywać duchy tych zmarłych. Jeden z nich ciężko chorował na raka, właśnie dlatego kupili ten dom, żeby było bliżej do szpitala. Poskarżyli się rodzicom, ale matka nie uwierzyła, bo myślała, że ten starszy co był chory ma zwidy przez leki, jakie bierze. Musieli spac nadal w tej piwnicy, więc włączali wszystkie światła. Aż jednego dnia, jak przyszedł rachunek, ojciec się wkrzurzył i powykręcał żarówki......

Gość laleczkaaahahah
ja tak mam :(

Rany! Ja nie oglądam takich filmów bo mam dreszcze na samą myśl!!!! Ja tam lubię gdy film mnie bawi, dlatego oglądam mnóstwo komedii. W sumie mogę polecić autorce: przed snem jakaś dobra komedia i późnej gdy nie będziesz mogła zasnąć to przypomnij sobie najśmieszniejsze momenty... może pomoże :)

Gość laleczkaaahahah
ja sie za duzo horoorow naoglsadalam i wogole w zyciU.

Gość bjuiuyfd rvw
Nie boję się gdy światło znika, bo mam latarkę panasonica :-D