Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna bojda

BOJĘ SIĘ NOCY

Polecane posty

Gość nocna bojda
:( zbliża się powoli noc...

Gość nocna bojda
Najgorsze jest to jak w pokoju mam pluszaki. Mam takiego jednego z czarnymi oczami :( sa okropne!! patzra sie na mnie noca! Musialam wstac i obrocic miska w druga strone :( boje sie :(

Gość nocna bojda
zapłakana noc >>> a dlaczego? Z tego samego powodu? :O :( boję się spać w moim własnym pokoju, jestem wariatką

Gość nocna bojda
I mnie... idę mleko pić :O

Gość a=nnnA
nie jestes wariatką...to leki nocne...kup w aptece melise=taka ziołowa herbatke do zaparzania..zalej wrzatkiem dwie torebki w kubku..wypij w łozku..to cie wyciszy i uspokoi.przed snem pomodl sie..pros o spokojny sen..i moze rodzice zgodza sie na lampke nocna.kup do niej energooszczedna zarowke=nawet jak bedziesz swiecic cala noc,to ona malutenko pradu pobiera..i przed zasnieciem mysl o czms miłym,fajnym..spokojnym...bedzie oki,mala

Gość nocna bojda
dzikuje :( dobranoc jutro opowiem o mojej nocy...

Gość niemadymubezognia
Zastanawiam się jak to jest możliwe, że ludziom zawsze COŚ się bierze Z NICZEGO. Nigdzie w życiu COŚ się nie bierze z niczego. No chyba, że ktoś jest Bogiem. Przecież jak kest jakiś skutek to musi być i przyczyna - BOJĘ SIĘ CiEMNOŚCI - skutek. A przyczyny? Brak :( No w sumie...? :(

Gość też tak kiedyś miałam
ale na szczęście mi przeszło, choć długo to trwało...ale wiem od czego to się zaczęło, po prostu jak byłam mała oglądałam dużo horrorów tak z ciekawości, rodzice nic nie mówili jak je oglądałam-pozwalali mi na to, no a później się zaczęło:przy zgaszonym świetle w życiu bym nie zasnęła, jeszcze jak ktoś jest w pokoju to tak, ale jak sama to nigdy, zawsze jak kładłam się spać to włączałam sobie film na komputerze i ustawiałam tak, żeby sam się wyłączył jak film się skończy-zawsze wtedy zdążyłam zasnąć albo wieczorem włączałam sobie radio i powolutku powolutku mi to zaczęło przechodzić,a dodam, że horrorów nie oglądam do dziś-bo one strasznie oddziałują na psychikę człowieka:-(

Gość hastaellunes
Ja tez tak mam/ miałam. Już mi powoli przechodzi. Wcześniej sądziłam, że boje sie jakichś stworów naprzyrodzonych po obejrzeniu debilnych horrorów, które baaaardzo oddziaływują na psychikę. Teraz stwierdzam, że boje się po prostu ciemności. Nie lubię sama spać przy zgaszonym świetle. Ach ta moja wyobraźnia:)

Gość Wiewióra spadła z drzewa
gaana co się dzieje w nocy :D

dużo ciekawych rzeczy:> cienie na ścianie, skrzypiące drzwi, u mnie jeszcze jakaś sowa za oknem huczy:)

to fajnie masz :D Tylko co ciebie jakaś zmora nie przeleci :D

Chętnie ciebie postrasze w notzy :P

A co mi zrobisz jak mnie złapiesz :P

Bo będziesz się bała i szalała :P