Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonyyy

zona mnie zdradzila:(((((

Polecane posty

Gość zdradzonyyy

nie wiem co mam zrobic zona mnie zdradzila mamy synka... ja kocham wrocic??????????????????? pomozcie mi

Gość Kamcia23344
a jak cie zdradzila?

Gość Fergiiii
Nie powinienes wracac, ja tez rozstalam sie z mezem, mam mała corke i wierze, ze wszystko sie jakos ulozy. Nie zlapalam na zdradzie, ale robil inne niegodziwe rzeczy i to wystarczylo. Ile jestescie po slubie? Wyrpowadziles sie? Czy ona sie wyprowadzila?

Gość zdradzonyyy
jestesmy po slubie prawie 2 lata ja sie wyprowadzilem... ona powiedziala mi to w twarz ze spala z innymi typami...

Gość Kamcia23344
Mnie facet zdradzil ale tylko sie calowal (teraz tak mowie) ale byl nawalony jak prosie i wybaczylam w sumie bo musialam ... powod? nasze dziecko ...

Gość Kamcia23344
o to wezcie rozwod bo sie zeszmacila, chyba nie chcesz zeby twoje dziecko mialo taka matke?

Gość Fergiiii
A ona teraz chce zebys wrocil??? Proponowala Ci to?

Gość zdradzonyyy
nie mam pojecia dlaczego...

Gość zdradzonyyy
proponowala napisala 3 lub 4 smsy z wierszykami i tekstami piosenek a teraz cisza nie odzywa sie ani ja

Gość Kamcia23344
typami ;d dobre , zostaw ta sucz

Gość zdradzonyyy
z kilkoma dowiedzialem sie z jej ust ze z dwoma a z innego zrodla ze z czterema

Gość guma_poziomkowa
ja by nie wracala...ale wiadomo jak to jest gdy sie kocha...czlowiek jest slepy, i do tego macie dziecko

Gość Fergiiii
jak wrocisz, to bedzie wiedziala, ze moze jeszcze raz tak zrobic i tez wybaczysz. Poza tym dalsze zycie z osoba ktora wiesz, ze zdradzila, nie nalezy do przyjemnosci, przy kazdej nadarzajacej sie okazji bedziesz to wypominal, w koncu sytuacja bedzie nie do zniesienia. Daj sobie spokoj z nia, jest duzo kobiet w ktorymi mozesz ulozyc sobie zycie.

Gość dmdjdj44jjjj
jeden mały błąd można wybaczyć jeśli ma się tyle siły w sobie. Ale ona robiła to perfidnie...... Zapomnij

Gość zdradzonyyy
dziekuje....

Gość Fergiiii
Wynajales mieszkanie, czy wyprowadziles sie do rodzicow?

Gość mojeego
ona ma chyba problem,w ciągu 2 lat małżeństwa 2 zdrady?

Gość zdradzonyyy
wprowadzilem sie do rodzicow ale mam zamiar cos wynajac...

Gość zdradzonyyy
udaje twardego ale w cale nie jest tak latwo nie wiem co mam robic???

Gość Fergiiii
Przykre jest to, ze wlasnie za takimi kobietami mezczyzni szaleja. Ja w zwiazku stawiam na wiernosc, dlatego po zawarciu malzenstwa zerwalam zreszta na prosbe meza wszystkie znajomosci, gdzie ktos do mnie czył miete...W konsekwencji nie mialam kolegow. A moj maz powiedzial mi, ze jestem nudna. Bo mial zrobione wszystko w domu, pracowlaam i placilam na polowe rachynkow i na polowe na tzw. zycie, zorganizowalam u swoich rodzicow opieke nad dzieckiem, by mogl sie wyspac, bo dziecko mu przeszkadzalo. Nawet na wczasy z nami nie pojechal, tylko z kolega na 3 tygodnie, nie spal ze mna w jednym lozku. To bylo chore, a ja z tak wielu rzeczy zrezygnowalam dla tej "rodziny". Szkoda gadac.

Gość zdradzonyyy
myslalem ze tylko ja tak mam/mialem;(((

Gość Fergiiii
Posluchaj mojej rady i daj sobie z nia spokoj. Niestety musisz sie przygotowac na podzial majatku, wyprowadzka z Twojej strony dziala na niekorzysc, moze to dziwnie zabrzmi, ale jesli nie masz dowodo jej zdrady, to sad moze orzec, ze rozwod jest z Twojej winy i jesli ona nie pracuje bedziesz musial na nia placic alimenty.

Gość Fergiiii
Ja, pomimo tego , ze zostalam porzucona przez meza, musialam mu oddac co do zlotowki za remont , jeszcze przed posiedzeniem sadu, a o alimentach na siebie moge zapomniec bo za duzo zarabiam, takie jest prawo w Polsce.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fergiiii bo to trzeba byc chorym zeby zrezygnowac ze wszystkiego dla meza :o autorze skoro zona Cie zdradzała z wieloma facetami to odpusc sobie, szkoda Ciebie dla takiej kobiety

Gość Fergiiii
Otoz to, to bylo chore, myslalam, ze takim zachowaniem uratuje ten zwiazek. Dlatego nie warto!!!! Po co sie prosic o milosc kogos kto nas nie kocha.