Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin002

Zazdrość psuje umysł

Polecane posty

Mam 24 lata. Problem mój związany jest z tym ze dziewczyna na ktorej bardzo mi zalezy utrzymuje bliskie relacje z byłym chlopakiem. Znamy sie trzy lata, od roku zaczelismy sie soba bardziej interesowac. Zaczelismy sypiac ze soba gdy Ona byla jeszcze w zwiazku. Z chlopakiem rozstala sie w maju, od tamtej pory regularnie co miesiac widują sie, przewaznie to Ona jechala do niego do Warszawy na kilka dni. W miedzy czasie spedzalimsy ze soba kazda wolna chwile, seks jest cudowny. Jednym z głownych powodow dla ktorych rozstala sie z chlopakiem byl bardzo kiepski seks. Byli ze soba 4 lata. On ma 30 lat, ona tak jak ja 24. Ona studiuje filozofie, gdy dochodzi do rozmowy miedzy Nami o tym ze jest mi zle z tym ze widuje sie z bylym.. odpowiada ze to ja mam problem, ze chce jej zabrac wolnosc. Jej byly jest madrym facetem, interesuje sie szeroko pojmowana kultura: teatrem, dobrym kinem.. mam wrazenie ze brakuje Jej tego we mnie. Wpadlem w lekka depresje zwiazana z zazdroscia o Nią. Nie potrafie zaakceptowac tego ze jedzie do niego na 5 dni, podczas ktorych nie uprawiaja seksu ale rozmwawiają, wychodza razem na rozne happeningi kultorowe. Niewiem co mysleć. Prosze o jakies komenatarze, potrzebuje swiezego spojrzenia na całą tą sytuację. Przepraszam za błędy.

Gość tulipanka dla janka
nic dziwnego, że jedzie do niego - lubi z nim rozmawiać i mają podobne pasje. to bardzo wiąże nie tylko byłych ze sobą. szkoda, że nie możesz sam jej tego dać. w takim związku, gdzie wszystkie inne potrzeby wypełnia jedynie seks, prędzej czy później dochodzi do rozluźnienia więzów i rozstania. cholernie nudno jest w takich związku, koszmar!

Zafascynowałem Ją własnymi pasjami, tak jak i swoja osobowoscią. Z doświadczenia wiem ze rozstania potrafia sie przeciagac w czasie. Z byłą dziewczyna po 3 latach zwiazku rozstawalismy sie pol roku. Niewiem.. czy powiniem dac jej czas i w tym czasie starac sie pielegnowac nasz zwiazek , czy odpuscic sobie.. z przeswiadczenia ze ich relacja przechodzi kryzys.