Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzialalanieduza

mój facet nie chce dziecka a mimo to sie nie zabezpiecza...

Polecane posty

Gość zuzialalanieduza

nie używa gumek i puszcza we mnie. mówi że nie chce dziecka bo on ma być najważniejszy dla mnie a nie jakis dzieciak. co mam o tym myśleć? ja chce mieć dziecko.

Gość zuzialalanieduza
ale debil/ka z ciebie szkoda ze ciebie nikt nie porzucił tempa istoto, zero kultury masz

Gość malilaaa
to znaczy że jakiś debil z niego, nie rozumiem.. nie chce dziecka ale się spuszcza bez zabezpieczenia. Do tego egoista bo on ma być najważniejszy. Ale sobie wybrałaś kretyna, rany... dramat

Gość zuzialalanieduza
przynajmniej mnie ktos wali co tobie nie jest dane, nadmierna masturbacja ci na mozg siadla

Gość zuzialalanieduza
mi zalezy bardzo na dziecku i dlatego mu na to pozwalam.

Gość malilaaa
a poza tym masz pewne że jak wpadniesz to Cię zostawi no bo przecież "nie chce dzieciaka" . Rada: uciekaj od idioty i to zaraz bo potem będzie tylko płacz.. I mówię szczerze i wcale nie złośliwie. Pozdrawiam

Gość malilaaa
chyba że chcesz mieć bejbi jako samotna matka :) a to co innego. No to jak najbardziej jazda na maxa i się nie przejmuj:):)

Gość a ja właśnie dojrzałam do tego
aby rozwieść się z mężem egoistą on kiedyś spuszczał sie wyłącznie w gumkę a od dawna nie chce wcale seksu ze mną bo nie chce dziecka pieprzony egoista, zostanie wkrótce sam

Gość zuzialalanieduza
kocham go ale jego teksty sa dla mnie absurdalne odnosnie dziecka, uwazam ze dziecko jest wazniejsze niz facet a skoro on tego nie rozumie jego wybór, ja jestem w stanie sama wychowac dziecko wiec nie boje sie ze mnie zostawi.

"uwazam ze dziecko jest wazniejsze niz facet" Dobrze robisz. Zostaw go, daj mu szansę na związek z normalną osobą.

Gość zuzialalanieduza
a to ze facet jest egoista i nie chce dziecka bo on ma byc najwazniejszy jest normalne? raczej nie. nie zamierzam potem plakac jak niektore na forum ze maz nie chce dziecka a ja mam juz 30 pare lat i chce dziecko co robic.

Gość antypatologia
Bedzie ci w ciazy brakowalo faceta, tak juz dzialaja hormony.

Gość zuzialalanieduza
dam rade

"nie chce dziecka bo on ma byc najwazniejszy jest normalne?" No ja bym się też nie dała traktować jak worek spermy, który po akcie zapłodnienia przestanie być potrzebny (może pomijając kasę, którą będzie obowiązany rzecz jasna przynosić).

Gość zuzialalanieduza
skoro by nie chciał dziecka to by uzywał gumek albo sie powstrzymywał a on normalnie puszcze musi wiedziec jakie sa konsekwencje.

Gość zuzialalanieduza
skoro by nie chciał dziecka to by uzywał gumek albo sie powstrzymywał a on normalnie puszcze musi wiedziec jakie sa konsekwencje.

Gość zuzialalanieduza

Gość antypatologia
Na pewno dasz rade, ale mozesz miec troche jazdy.