Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYPOWIEDZ SIĘ ZA CZY PRZECIW

+++ WOJNA O KRZYŻ +++ WŁĄCZCIE SZYBKO TVN WARSZAWA i TVN 24+++DZIŚ ZABIORĄ KRZYŻ

Polecane posty

Gość pampararara
Jareczek to złośliwy troll, nie powinno go być w polityce

Gość nacpana fajny masz nick
:-)

Gość nacpana fajny masz nick
i dobrze gadasz

szkoda,że zabiorą bo dla mnie to było lepsze niż kabarety (oczywiście nie obrażając kabaretów) I znów będzie nudno.

taki sobie wymarzylam:Dhehe dla niektorych jest wkurwiajacy.Wisi mi to.Grut,ze mi sie podoba:) wracajac do fanatykow Jareczka.Ci ludzie naprwde postradzali zmysly.Oni wszedzie wesza podstepy,konspiracje,zyja w swiecie drugiej wojny swiatowej.Wszedzie widza bolszewikow,hitlerowcow,stalinowcow itp.

Gość taniej w Intermarch
jp 2 kazał krzyza bronic

Gość NIE BĄDŻMY SLEPYM NARODEM

Gość taniej w Intermarch
Na marginesie - po raz kolejny można się przekonać, jak TVN manipuluje swoim przekazem. Bezustannie - jako tzw. zajawka - lecą sceny gorszącego zachowania obrońców krzyża, nie ma natomiast podobnych obrazków dotyczących drugiej strony, czyli nie pokazuje się skandalicznego zachowania środowisk lewicowych. Mało tego, nie podano w TVN24 - albo była tylko migawka, która mi umknęła - informacji o zbezczeszczeniu świątyni w Łodzi.

Gość taniej w Intermarch
Czyli, potwierdza się, co podałam, iż wyznawcy religii katolickiej stanowią zdecydowaną mniejszość społeczeństwa. ------------------------------------------- Tak. Czyli nie większosc. Mogli powiedziec ze wiekszosc ale nie powiedzieli ale gdyby powiedzieli... czyli jakiś konkret jest.

" nie ma natomiast podobnych obrazków dotyczących drugiej strony, czyli nie pokazuje się skandalicznego zachowania środowisk lewicowych." nieprawda.Widocznie jestes slepa i glucha.

Gość niech sie biją
popatrzę

"jp 2 kazał krzyza bronic " ale nie w taki sposob i nie przed banalnym przeniesiem go do kosciola.Bronic krzyza kazal ale to w jego slowach byla metafora baranie. mowil tez,ze sie powtorze,bo do niektorych nie dociera-polityka i religia w parze isc nie moga.

"wyznawcy religii katolickiej stanowią zdecydowaną mniejszość społeczeństwa." no nie wiem.Widocznie ja naleze do tej mniejszosci,bo nie robie wiochy pod krzyzem,nie wlaze na niego,bo godna nie jestem i nie robie z igly widel.I nie stoje tez po drugiej stronie barykady i nie obrzucam tam tych zagorzalych fanatykow Jareczka blotem.Musialabym calkiem postradzac zmysly i wiare w prawdziwy katolicyzm.