Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYPOWIEDZ SIĘ ZA CZY PRZECIW

+++ WOJNA O KRZYŻ +++ WŁĄCZCIE SZYBKO TVN WARSZAWA i TVN 24+++DZIŚ ZABIORĄ KRZYŻ

Polecane posty

Gość WYPOWIEDZ SIĘ ZA CZY PRZECIW

DZIŚ OSTATECZNIE ZOSTANIE ZABRANY SIŁĄ KRZYŻ SPRZED PLACU PREZYDENCKIEGO !!! PRZEMARSZ OBROŃCÓW KRZYŻA MASZERUJE WŁAŚNIE Z POCHODNIAMI ŚPIEWAJĄC "BOGU RODZICĘ" IDĄ WESPRZEĆ STOJĄCYCH PRZED KRZYŻEM. PRZECIWNICY KRZYŻA W LICZBIE JUŻ1 TYSIĄCA OSÓB CZEKA NA NICH PRZED PLACEM. WYPOWIEDZ SIĘ CZY JESTEŚ ZA CZY PRZECIW ???

To jest proste jak konstrukcja CEPA. POSTAWIĆ TABLICĘ - WTEDY PRZENIEŚĆ KRZYŻ DO KOŚCIOŁA I wszyscy będą zadowoleni. Ale rząd woli nic w tej sprawie nie robić tylko pokazywać,ze ludzie spod krzyża to oszołomy. Wiem,ze to co robią Ci ludzie pod krzyzem to przesada ale niech do cholery postawią tablice i wszyscy będą szczęsliwi

Gość KRZYŻ MA ZOSTAĆ JAKO PAMIĄTKA
CO PRZESZKADZA WAM ? W CZYM ?

Shatyn Ty zawsze masz jakis problem więc z Toba żaden normalny człowiek się nie dogada. Proponuje więcej siedzienia przy komputerze:)

Shatyn "A CO Z KRZYŻEM NA GIEWONCIE ??? ALBO U NEPTUNA W GDAŃSKU ???" Mogą zostac. UFFFFFFFFF:D!!! SHATYN DZIĘKUUUUJEMY!!! OKAZAŁES WIELKIE SERCE

Tu juz nie chodzi o krzyz i kto jest za a kto przeciw ... tu chodzi o jakas paranoje narodowa ... o ludzi ktorzy nie widza innych problemow tylko jakies pierdolenie o bzdurnym krzyzu? Powodzie w polsce, ludzie traca cale swoje zycia a banda pokoorviencow zbiera sie zeby siac zamet? Narodzie opamietaj sie w koncu !!!

Dajcie już spokój z tym krzyżem. Mnie tam nie przeszkadza, mogą go przenieść albo zostawić. Jakaś głupota ogarnęła wszystkich czy co

Gość ja jestem za przeniesieniem
tego krzyża...przecież tam nie zginął prezydent a miejsce jest zabytkowe i ten krzyż ni jak tam nie pasuje! ok ludzie tam się modlili - harcerze postawili im krzyż - fajnie - ale czas żałoby minął i krzyż powinien zniknąć - niech jako pamiątka znajdzie miejsce w jakimś kościele. ps to co wyrabiają obrońcy tego krzyża- to jest jakaś paranoja- fanatyzm i w ogóle schiza do potęgi ntej! nie wiedziałam że tylu świrów jest w tym kraju....

Ten krzyż dzieli naród. To krzyż niezgody i nienawiści.

To narod jest glupi, krzyz to tylko symbol ktory po raz kolejny w historii dowodzi jak bardzo nienawistny i dwulicowy jest chrzescijanin.

Gość do Smoleńska
niech przeniosą,najlepiej na wieże

Gość grzesssssss
Co to za krzyż który nie jest poświęcony dwie deski zbite na którym nawiedzeni fanatycy i mohery urządzają sobie happeningi.

Gość grzesssssss
i politycy z PiSu pogrzewają atmosferę nienawiści skłócania oraz siania niepokoju

Gość BIJĄ SIĘ WŁĄCZCIE SZYBKO TVN24
DZIŚ SIŁĄ MAJĄ ZABRAĆ KRZYŻ !!! UDA SIĘ ??? JA MYŚLĘ, ŻE BERETY BĘDĄ SILNIEJSZE !!!

Gość dlaczego w sporze jest KRZYŻ
Krzyż jest tutaj symbolem poległych, ale przecież mozna Krzyż przenieść do kościoła św Anny, a na miejsce Krzyża postawić małą tabliczkę z imionami poległych. Mam rację ?

Gość pampararara
ile oni beda sie modlic pod tym krzyzem? :D

Gość polska ślicznotka
a może by tak ten Krzyż podmienić?

Gość jedności moje
jedno jest pewne- ś.p Lech podzielił Polaków na dwie części...:-(

Gość taniej w Intermarch
krzyż oznacza też służbę dla narodu Krzyż wiszący w Parlamencie i urzędach publicznych ma przypominać, że praca jest służbą. Służba z kolei wymaga zaangażowania, sprawiedliwości, rzetelności i wysiłku. Wzorem jest również Chrystus, który w Ewangelii mówi, że nie przyszedł na ziemię aby mu służono, ale aby służyć. Syn Człowieczy nie przyszedł, aby mu służono, lecz aby służyć i oddać życie a rząd nie chce służyć ale żeby jemu ludzie służyli

Gość pampararara
haha ^ to dobre bylo

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wstyd jaki cyrk sie zrobił, krzyz powinien zostac przeniesiony do kocioła, nie widze potrzeby stawiania na jego miejscu jakiejs tablicy czy pomnika

Gość pampararara
powinien byc jakis Robin Hood w Polsce

Gość n@ćp@n@ zekol@dą
" Wiesz co to jest tablica pamiątkowa/ upamiętniająca kogos po smierci?" tak wiem,a czy spotykasz takie tablice w urzedach,miejscach pracy,bo ja nie... krzyz mial byc przeniesony w odpowiednie do tego miejsce.Albo moze niech stoi na miejscu katastrofy.

chcialabym rownie nadmienic,ze Jan Pawel 2 jasno i wyraznie mowil jeszcze za zycia,ze POLITYKI I RELIGII MIESZAC NIE MOZNA. a "obroncy"krzyza skanduja imie Jareczka pod krzyzem... sami to rozpetali,a obydwie strony stojace pod krzyzem sa siebie warci.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PIS sie w sekte zamienił :O

Krzyż nie powinien być tam gdzie jest aktualnie to jest moje zdanie i chyba większości na tym forum... Tylko jestem całkowitą przeciwniczką manifestacji jakie były wczoraj.. to co "młodzi ludzie" pokazali było dla mnie kompromitujące nasze młode społeczeństwo... Również nie podoba mi się zachowanie zwolenników pozostawienia tam krzyża...

jakby tego jeszcze malo bylo ciagna tam ze soba swoje dzieci i je do te szopke mieszaja.Biedne dzieci nie widza co sie dzieje i placza tam.I pozniej pokazuja je w TV...a w tle fanatycy skanduja Jareczka.A dzieci to nie placza za Jareczkiem ani za krzyzem tylko placza,bo nie wiedza o co chodzi i je to przeraza.Jak widac popierajacy polityke Jareczka nie cofna sie przed niczym idac do celu po trupach. obok katolikow i patriotow to ci ludzie nawet nie stali:P