Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz bliżej

Jak Wam się podoba imię Lena/Lenka?

Polecane posty

Gość coraz bliżej

Gość coraz bliżej
Właśnie mam wrażenie, że nie jest to popularne imię...przynajmniej w moich okolicach. Oliwka, Amelka, Majka owszem...

Gość oklepane
w moim regionie co druga Lenka tak jak Julia masakra jakaś

P.a.u.l.a pytałam się na poprzednim topiku ale zapytam się też tutaj twoje dzieci to naprawdę Wesna i Vanessa?

Gość luska.s
Lena to ładne imię, ale niestety tez popularne (miejsce 9 w 2009roku ;p)

PAULA - Ech ... nie bede rytykowal, ale nie jestem fanem tak extrawaganckich imion. Niemniej jednak Lena podoba mi sie :-)

mi podoba sie bardzo, sama mam polroczna Lenke , znam tez szescioletnia Lenke z placu zabaw , slyszalam juz po porodzie od innych ze faktycznie jest to popularne imie teraz,

Gość coraz bliżej
Kurcze tyle tych imion, a jak co do czego przyjdzie to jest kłopot... Ps. jak to jest z tą popularnością...gdzieś bardzo popularne imię, a ja np. osobiście nie znam żadnej:)

Gość trudny wybor imienia
Mnie sie bardzo podoba, niestety jest ich zdecydowanie za duzo,a imie powinno być choc kapke oryginalne

Gość a jeśli nie to
uważam,że to piękne imię, może dlatego,że moja chrześnica tak się nazywa i jest cudną kruszynk ;) zgadzam się jednak z poprzednimi wypowiedziami,że ostatnio jest bardzo popularne, tak jak Emilia czy Marta jakiś czas termu...

Gość asdasdasdasdas
jedno z bardziej oklepanych imion... zarówno jako imię główne, jak i zdrobnienie od Mileny/Magdaleny itd.... Bleeeeeeeeeeee

Gość ewewe
Wiadomo, w M jak milosc maja Lenke... :P

Gość coraz bliżej
Jakby nie było imiona się powielają...musiało by to być bardzo oryginalne imię, aby się nie powtarzało, np. typu Żaklin - ostatnio takie gdzieś wyczytałam:) no przecież to jakaś tragedia...

po co się pytasz o opinię innych? wiadomo że każdy powie inaczej. jednym się podoba a drugim nie. Logiczne ja córce imię wybrałam i nie mam zamiaru się przejmować opinią innych. to moja córka

Lena - bardzo ładnie. Mnie się podoba. Nie wiem, czy oklepane - to zależy pewnie gdzie. Wśró moich znajomych żadnych Len nie ma :-)

Gość maluchowata e...
jak dla mnie tragedia... ale o gustach się nie dyskutuje. Skoro Ci się podoba i tak naprawdę się zdecydowałaś to po co pytasz w takim miejscu jak kafeteria? I wcale nie musisz nazywać Żaklina.... ;) jest sporo fajnych imion, ale jeżeli Lenka Ci się podoba to droga otwarta.

Gość Podoba mi się, ale
jako zdrobnienie od imienia Milena.

Gość ładne, ale oklepana
az do obrzydzenia. Jak słysze Lenka to mam drgawki:O ilez mozna? to samo z Oliwią, Mają i Julką-jak się ludzie usrają z jakimś imieniem to masakra. przejrzyj kalendarz, jest dużo ładnych imion

Gość tajasne
"Podoba mi się, ale - jako zdrobnienie od imienia Milena." mi sie w sumie podobało Milena, bo to i Mila i Lenka mozna mówic, ale mój mąż stanowczo zaprotestował bo mu sie z "Galeriankami" kojarzy :D szczerze mówiac mi sie nie skojarzyła, dopiero jak to powiedział :D

Gość Lena .
Witam !. Mi się te imię bardzo podoba . Jestem wdzięczna Mojej mamie że tak mnie nazwała

Gość dadadaaccccc
wcale już lepiej Magdalena - i można na upartego wołać Lenka i można Magda