Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

BYŁAM DZIS NA ZAJEBISTEJ RANDCE

Polecane posty

Gość randkowiczka
jak byś czytała... to nie było nasze 1 spotkanie, robię co chcę moja sprawa, nara

Gość randkowiczka
i jeszcze jedno, przed nim byłam właśnie w 4 letnim związku....

Gość w343w4
No i rob co chcesz. Wolny kraj. Tylko nie zakazuj innym oceniania Ciebie.

oj przperaszam,nie czytałam wszystkich komentarzy,nie zauważyłam tego jakże istotnego faktu że to juz 5 spotkanie-nie no to zdecydowanie za długo.już czas najwyższy. Miałaś ochotę na niego juz na pierwszym spotkaniu,ale nie wypaliło co ? no cóż - bywa i tak ...szkoda.

Gość w343w4
Skoro tak Cie bola te oceny to nie pisz na forum i po sprawie. jakby moja dzwczyna napisala cos takiego o nas to nei wiem cobym zorbil ze zlosci. Skoro zdecydowalas sie napisac o tym to nei dziw sie ze oceny Twojego postepowanai beda rozne, tak jak rozni sa ludzie.

Gość w343w4
Nie wiem po co w ogole piszesz o tym. Chcialas sie pochwalic ze ktos Cie wydymal? Rzeczywiscie jest czym.

Gość w343w4
W takim razie gratulacje. Moze nastepnym razem zaproscie kogos innego i zrobicie sobie trojkacik. Nie zapomnij opisac tego na forum.

Gość świnka piggy
do kaja_20! jesli będziesz tak głupia i mało tolerancyjna jak to własnie pokazałaś to gwarantuję ci, że to czy masz stałego faceta czy też 'kilkumiesięcznego' za jakiś czas będziesz pisac tu na forum - 'facet zostawił mnie z malutkim dzieckiem, co robić?!' a ten ktoś 343 czy jakoś równie idiotycznie, co za matoł z ciebie, biedny/a frustrat/ka... idź w kąt pokoju, nakryj się kocem, żeby cię domownicy nie przyłapali i zaspokój sie odpowiednio, może ci przejdzie i nie będziesz tak zazdrosny/a o to co robią inni...

mój facet akurat najbardziej ceni mnie za to,że "nie byłaś łatwa jak wszystkie inne. masz poukładane w głowie" nie zarzucaj mi głupoty,bo to śmieszne...nie wiem skąd to wnioskujesz ? po tym,ze nie daje zaraz po tym jak kogoś poznam ?? Nie boję się o to,ze mnie zostawi,bo nieba by mi uchylił i wiem,ze bardzo mnie kocha..może jestesmy ludźmi nieco innego pokroju . Kochamy się prawdziwie- wiesz co to miłość ? czy tylko ciśnienie w majtkach ??

zawsze powtarzał,że najbardziej podniecała go ta "niedostępność".. nietolerancyjna ?? oceniasz to po jednej sytuacji ?? hahaha ! Chyba Cię smiechem zaraz zabije-nawet tego nie komentuję. Ja tylko wypowiadam swoje zdanie na temat tej jakże pospolitej "łatwości" kobiet. Świat wywraca się do góry nogami . Zero jakichkolweik zasad-ale dobra wasza sprawa . Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię,a akurat chyba tylko pod tym względem jestem jak to się wyraziłaś NIETOLERANCYJNA,bo nie mogę patrzeć co wy z siebie robicie ... mam mnóstwo znajomych,głownie facetów i wiem co myślą o takich ... moze nie okazują tego wam,no bo jaki facet nie skorzysta z okazji ale większość nie traktuje takich dziewczyn poważnie. . . i TYLE.

dałam to przeczytać właśnie mojemu facetwoi...nie chcij wiedzieć jak ocenił właśnie CIEBIE piggi ;]. Dla niego jestem cudowną osobą i jest coraz lepiej ...a wy sobie dawajcie komu popadnie,w końcu życie jest jedno. Pozdrawiam.

Gość świnka piggy
nie no, jesteś strasznie 'stara' jak na swój wiek... znudzisz się facetowi jak nic... jego ciśnienie w majtkach po jakimś czasie (a już wiemy, że wszystkie inne, te łatwiejsze przetestował) będzie szukać trochę innej kobiety niz 'stara maleńka 20latka' ,takie upierdliwe kobiety to straszna zmora dla młodego męża... aha, pozdrów faceta od brudnej, nieczystej świnki buahahahahahaha...

mój facet jest ode mnie nieco starszy..równie poukładany..w łóżku jest nam akurat świetnie ze sobą ... uwierz,ze SĄ TAKIE PARY ;];] niektórym się układa. Spotkali się dwa dziwacy i jest im ze sobą zaje**biście Musiałem się wtrącić ( chłopak tej dojrzałej,którą rzekomo się znudzę) - dziewczyno za przeproszeniem nie pierdol głupot ! Ona jest poukładaną dziewczyną,a nie tępą idiotką jak ty ! TO piękna kobieta,z którą jest mi zajebiście i zawsze było więc weź jej nie wciskaj takich bzdur ! Są kobiety które coś w głowie mają,a nie tylko s**i którym jedno w głowie . Dawaj sobie komu tam chcesz,ale nie jedź na normalnych ludzi . nara.

Gość świnka piggy
ale z was kretynki (w sensie dwojga ludzi)... jesli to w ogóle dwoje ludzi pisze, to idźcie się troszkę przewietrzyć i ochłońcie 'dzieciaczki' ,albo weźcie się do pracy, bo szef będzie niezadowolony... nic nie wiecie o ludziach tu piszących, czy dają dupy na lewo i prawo, czy tez w poprzek i wzdłuż, czy mają partnerów, czy też cierpią na deficyt uczuć tak wspaniałych jak wasza póki co jakże 'fspaniała miłość', a opinie jak sama napisałaś każdy ma na szczęście swoją... i tak zostaję przy swoim... taka nudna, mało tolerancyjna i głupia dupa jak ty znudzi się facetowi... 🖐️ a teraz, nie mam zamiaru więcej marnować czasu w takim miejscu i towarzystwie, bo pogoda piękna na dworze i szkoda wolnego, wam tez polecam spacerek, lepiej zrobi maleństwu niż płaszczenie dupy przed komputerem i przekomarzanie się z ludźmi... koniec przekazu dla was dziwaki... aha, chyba pójdę do parku no i oczywiście obowiązkowo będę wypinać dupę zza krzaków, a nóż coś się trafi buahahahahahahahahahahahahaha................... EOT

Gość wisnia1407
O jejku, świnka piggy jakimi Ty mądrościami życiowymi rzucasz.. Brawo dla Tych dwojga ludzi których nazywasz dziwakami, bo oni przynajmniej wiedzą co to jest miłość. A autorka tego tematu sama wystawiła się na pośmiewisko. Kurna jak można opowiadać o tym że na 5 randce uprawiała seks z facetem? I czym tu się podniecać? ;/ Sory, ja mam dopiero 16 lat ale mam chyba bardziej poukładane w glowie niż świnka piggy i romantyczka ;/ Wypisują tu jakieś bzdury które moze spodobają się fanatykom burdeli ;/ aha, chyba pójdę do parku no i oczywiście obowiązkowo będę wypinać d**ę zza krzaków, a nóż coś się trafi - Gratuluję inteligencji.. ;/

Gość w343w4
Kaja nie sluchaj tej kretynki. Bardzo dobrze ze jestes taka. Pelno teraz dziwek. Wystarczy popatrzec chocby na ten topik, a takie kobiety jak Ty sa wlasnie w cenie. A Ty "swionio" nie pierdol o jakims cisnieniu w gaciach. Wiem ze robisz za pojemnik na sperme ale sa kobiety ktore chca od zycia czegos wiecej i maja szacunek do siebie. Trzymaj sie Kaja i zycze szczescia. Z tego co piszesz to tylko pozazdroscic udanego zwiazku.

Gość w343w4
Wlasnie Ty swinio sie znudzisz facetowi a nie Kaja. Takich jak Ty mozna miec tysiace. A normalnych dziewczyn z ktorymi mozna planowac cos wiecej jest malo. Dotarlo do tej pustej glowy czy powtorzyc?

Gość dziewczę z kafe
No nie mogę! "a mój misiu to jest taki cudowny i nie szanuje takich szmat jak ty! i ja jestem od ciebie lepsza bo mu później dałam! i zaraz mój misio wam napisze jakie z was wszystkich szmaty! no dalej misiu, napisz im!" :D :D :D

Gość w343w4
Kto tak napial?

Gość fdffss
Ja tam nie oceniam czy seks na 5 spotkaniu jest zly czy nie- sprawa autorki i jej moralnosci. Ale to prawda ze potem jest ryzyko,ze facetowi sie taka baba szybko znudzi.Latwo przyszlo,latwo poszlo.Po co sie starac jak laska byla chetna rozlozyc nogi juz na wejsciu... Wy wszyscy jestescie tacy nowoczesni i wyzywacie normalnych ludzi od swietoszkow,ale jakims dziwnym trafem to wlasnie takie nowoczesne laski maja czeste rotacje facetow ;) Ja nikomu nie zazdroszcze, ale chwalenie sie takimi rzeczami na forum jest lekko infantylne moim zdaniem i troche mi sie wierzyc nie chce ze 25 latka to pisala :D

Gość wisnia1407
Dziewczę z cafe - zazdrościsz im? Odnoszę takie wrażenie. Ta wymuszona słodka ironia jest trochę prostacka.

Gość w343w4
Pewnie, ze zazdrosci. To widac golym okiem.

Gość dziewczę z kafe
Czego mam zazdrościć jakiejś dziewczynie, której na oczy nie widziałam? Po prostu rozbawiła mnie :d owszem, każdy ma prawo krytykować autorkę. Ale chwalenie się i pisanie w imieniu faceta (a może i jej facet to pisał, żadna różnica) jest po prostu śmieszne, na poziomie przedszkola i dzieciaków, które się przekrzykują czyj tatuś ma lepszy zawód.

Gość w343w4
Tego ze maja poukladane w glowie i dzieki temu tworza udany, normalny zwiazek, a nie "cisnienie w gaciach".

Gość dziewczę z kafe
w343w4, proponuję oddzielić świat realny od pisaniny na forum... ;) ani ja, ani Ty nie wiemy, czy ta cała kaja i jej facet mają poukładane w głowach i jaki tworzą związek. Zazdrościć to ja mogę moim rodzicom, którzy są ze sobą 30 lat i ciągle spędzają wieczory jak zakochane nastolatki (chociaż zazdrościć-to złe słowo...zbyt negatywne) a nie jakiejś lasce z forum, która może w ogóle nie istnieje :) chociaż sądząc po zaciekłości wypowiedzi, raczej istnieje ;) rozbawiły mnie jej przepychanki słowne, jej związek/nie związek mnie totalnie nie interesuje. Dziękuję za uwagę.

Gość w343w4
A nie rozbawily Cie teksty tej pozal sie Boze swinki piggy? Dlaczego jej nie krytykujesz. Przeciez ta komplena idiotka.

Gość w343w4
Oceniamy to co pzeczytamy tutaj. Z jej wypowiedzi wynika ze poukladane w glowie jednak ma. Nie mamy okazji poznac jej osobiscie. Gdyby bylo tak jak piszesz to o nikim tutaj nie moglibysmy wyrobic sobie opinii bo przeciez tak naprawde to tylko forum.

Gość klaudoocha
Hahahaha..Ale sie usmialam czytajac wasze komentarze....Wielce wszyscy zbulwersowani...Ludzi zyjcie i dajcie zyc innym...Chciala to to zrobila i nie jest wcale dziwka...Poprostu miala na to ochote....Ahaa dziwka to osoba zarabiajaca na zycie seksem....A wy wszyscy tacy porzadni jestescie...Szzcegolnie faceci...ahhh.. Szkoda gadac...Poprostu przesadzacie!

Gość w343w4
Moze nie jest dziwka w sensie wykonywanego zawodu, ale co z tego jak ma mentalnosc dziwki. Czy ktos jej broni zyc? Czy ktos jej w ogole kazal tutaj o tym pisac? Jesli sie jzu zdecydowala to niech sie liczy z opiniami innych osob. Ahaa to juz osoby ktore szukaja czegos wiecej niz rozladowania "cisnienia w gaciach" to swietoszki? Zajebiste masz poglady w takim razie. Zycze szczescia w zyciu. Chociaz moze byc ciezko.