Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

BYŁAM DZIS NA ZAJEBISTEJ RANDCE

Polecane posty

Gość hehe, co za matoły tu są
mam gdzieś co zarz napiszecie, poszłam do łózka na 3 randce a obecnym dziś mężem (os. 10 lat jesteśmy razem), układa nam sie bardzo dobrze, choć jak w każdym związku czasami sa i zgrzyty do autorki mam nadzieję,że coś Ci z tego wyjdzie, życzę powodzenia, pozdr :)

Gość randkowiczka
jasne ,ze będzie następna ranka, wogole to jest mną zauroczony i chce się ze mną spotykać

Gość kaskaczek
A moim zdaniem to na której randce to zależy i od człowieka, i od sytuacji... Ja z moim w okolicach 7-8 randki to zrobiłam i dalej razem jesteśmy, ba, razem mieszkamy :) Po prostu trzeba umieć poznać czy facet z tych którzy chcą zaliczyć, czy nie. To dobrze że chce się spotykać, bo oznacza że wcale nie taki 'przelatywacz' :) A on chce się często spotykać czy na odległe terminy proponuje? :)

Gość randkowiczka
on by chciałby częściej niż ja mogę, narazie możemy pozwolić sobie na 1x w tyg

Gość świnka piggy
nie było mnie kilka dni a tu proszę! odezwały się 16letnie dziewice i zgorzkniałe stare panny (też dziewice zapewne), tudzież brzydkie prawiczki tuż przed trzydziestką (a może nawet i po, tak czy siak tragedia) oraz mizoginiści i przyszły w sukurs starym maleńkim moherowym bereciątkom heheheheheheheheh... dajcie sobie na wstrzymanie obrońcy moralności, bo pewnie nie jedno macie na sumieniu a jesli nie, wasza strata :D