Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sherka

Wnętrze...

Polecane posty

Gość sherka

Jak umeblować i pomalować pokój w formie prostokąta? Okno na krótkiej ścianie, szeroki na 1,5 m., długi na 4... ;/ porazka;/ proszę o pomoc:(

Gość jełop 007
Kartofelki dziś były pyszne

Gość gfjngvx
1,5 metra to bardzo malo, na pewno dluzsze sciany muza byc jasniejsze nizkrotsze (jesli chces zmalowac w roznych kolorach) nie zastawiaj scianw ielkimi meblami najlepiej cos sciennego, rozlozonego nierownomiernie ewentualnie regaly itp zeby mialy przeswity a z ktorej strony masz drzwi? bo to tez wiele zmienia

Gość sherka
nie mam drzwi tylko zasłonke. To jest duży pokój przedzielony meblami na pół z siostrą i nie ma drzwi tylko zaraz przy oknie na dłuższej ścianie jest ta zasłonka...

Gość gfjngvx
no jesli to jest przedzielone to uwazam, ze duzo korzystniejsze ebdzie przedielenie w druga stone-im blizej kwadratu tym lepiej

Gość sherka
Widzę, że żadnych pomysłów:(

Gość sherka
W którą stronę bym nie przedzieliła i tak będą prostokąty... Teraz przynajmniej każda ma po oknie... Nie wiem co zroić.. Mam nową kanapę pomarańczową, która sie rozsuwa więc jest na tej krótkiej ścianie, na przeciwko pod oknem szafka z TV... potrzebuje jeszcze biurka i jakiejś komody na łachu czu cuś..

Gość sherka
... Jutro mam jechać na zakupy i nie wiem co zrobić..;/