Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joannabarylska

wierszyk dla taty podziękowania

Polecane posty

Witam, Mam taki problem niedługo wesele kupiliśmy z narzeczonym prezenty do których musimy dołączyć tabliczkę z podziękowaniami, najlepiej jak by to był wierszyk max 5 linijek. Problem polega na tym że moi rodzice są po rozwodzie i nie spędzałam w dzieciństwie dużo czasu z tatą, nie mieliśmy zbyt dobrego kontaktu więc nie mogę teraz mu dziękować za przecieranie łez lub opatrywanie zbitych kolan jak to jest w większości tekstów podziękowań. Od pewnego czasu mamy dobre relacje także chce aby te podziękowania, były miłe i szczere i były napisane w formie wierszyka gdyż taką formę mają podziękowania dla mojej mamy oraz dla rodziców narzeczonego. Z góry bardzo dziękuję

Gość panga niedotykalska
ehehe najlepiej napisz ze dziekujesz ze dal ci zycie ze masz nadzieje ze jest z ciebie dumny ze pomimo iz nie bylo go przy Tobie wyroslas na taka madra dziewczyne ktora zaklada swoja rodzine i chcialabys zeby wspieral ciebie abys nie popelnila w zyciu takich samych bledow jak on:P a tak odemnie wszystkiego najjj z okazji slubu🌻

Gość stepertwisterserew4534
może cos takiego? KRAKOWIAK Krakowiak krakowiance Zrobił dziecko na słomiance; Na słomiance na ryżowej, Żeby dziecko było zdrowe; Na słomiance na pszenicznej, Żeby dziecko było sliczne.

Gość teraz..
dziekuje ci za to ze moge mowic do Ciebie tato....i za to ze jestes dzis przy mnie blisko gdy na slublym kobiercu staje bo to dla mnie wszystko...duzo znaczy:P