Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wizzair

Ile wkoncu kilo?

Polecane posty

Gość Wizzair

Bo na stronie jest napisane ze wszystkie bilety zamowione po 1 kwietnia tego roku maja bagaz 32 kg a nie 15 jak to bylo do tej pory? Dobrze rozumiem? Czy w standardzie co sie placi jest 15 kg a za dodatkowe 17 (ktore mozna sobie wziac jak sie chce) trzeba dodatkowo zaplacic? Lecial ktos, wie ktos?

Gość sprezynka
32 w bagazu rejestrowanym czyli w tym za ktory placisz i 10 podreczny

nie, zle mowisz przy kupinie biletu wybierasz jaki chcesz bagaz - 15kg, 20kg, 25kg itd standard to 15kg jesli sie okaze na lotnisku ze bagaz ma wiecej niz 15kg to bedziesz placic za nadbagaz. wiec jesli wykupilo sie bagaz 15kg, a ma sie 32 kg to bedzie to 17kg nadbagazu jeden bagaz nie moze miec wiecej niz 32 kg - ze wzgledu na bezpieczenstwo osoby dzwigajacej Twoj bagaz pozniej - osoba taka nie mze dzwigac wiecej niz 32kg

Gość Sama juz nie wiem jak to jest
Wlanie bylam na stronie wizzair i nie napisali: "przy kupinie biletu wybierasz jaki chcesz bagaz - 15kg, 20kg, 25kg itd standard to 15kg" tylko 1 bag - 13funtow, 2 bags 26, 3 bags -39, ale nie ma ile maja one kg, za to napisane jest ze: The baggage fee applies per flight and per passenger. The weight of one piece of baggage cannot exceed 32 kilograms. Pieces of baggage purchased BEFORE 1st April are subject to a 15 kgs limit. An excess baggage fee will be charged per additional kilo checked-in. Pieces of baggage purchased AFTER 1st April, regardless of when the booking was made, are subject to a 32 kgs limit. Any bag above 32 kgs cannot be carried for health and safety reasons. BAGGAGE ALLOWANCE Each passenger is permitted to carry: One piece of hand baggage to maximum dimensions of 55x40x20cm and not exceeding 10kgs free of charge, and Up to 6 pieces of checked-in hold baggage. Each piece of baggage to be checked-in is subject to a baggage fee, payable per bag, per flight and per passenger. The number of bags to be checked-in must be indicated and paid during the booking process. Further pieces of baggage can be added at a later stage, either online or via the Call Centre One piece of checked baggage must not exceed 32 kilograms. Additional pieces of checked-in baggage purchased at the airport will be subject to a higher baggage fee; the amount will depend on whether it is purchased at the check-in counter or we are forced to check-in an oversized or overweight bag at the boarding gate. Sama bym sie zgubila szczerze mowiac a lece we wrzesniu

Gość ja powiem tak:
z WizzAir leciałam 13.07 do Dortmundu, mogłam zabrać 32 kg i za bagaż płaciłam 70 zł w jedna stronę. Dodatkowo mogłam mieć 10 kg bagażu podręcznego

Gość Wizzair
Kurde, czyli co? Ja zaplacilam 1 bag - 13 funtow jak tu widze na bilecie, to ile wkoncu moge, bo kurde wychodzi ze 32 jak nic

Gość jkjkjkjkjjjiujuuji
no mnie sie widzi, że 32. Możesz zadzwonić jeszcze do wizzAir i się upewnić. tel.: 223519492- nr w Polsce

Gość sprezynka
przeciez napisane "ograniczenie wagowe do 32 kg" wiem ,ze troche to zagmatwane i troche dziwnie napisane .wiele znajomych sie wkopalo ,placili za 32 kg ,pakowali 15 a na lotnisku stewardzi mowili,ze 32

Gość glupoty piszecie
glupoty piszecie jakby to bylo gdyby kazdy pasazer mogl ze brac ze soba 32kg bagazu glownego?

Gość chyba nie takie glupoty
pisza, bo rzeczywiscie mozna zabrac 32kg (w 1 torbie) a wykupic mozna do 6 toreb na osobe. Takie to dziwne, bo w koncu jakas uczciwa linia lotnicza, nie zarabiajaca na kazdej dodatkowej oplacie

Gość lecialam tydzien temu
podreczny mialam 10 kilo Rejestrowany za ktory zaplacilam 26 funtow (bo w dwie strony) 31 kilo Ktos tu dobrze napisal: Podreczny max 10 kg Rejestrowany torba do 32kg, max 6 takich toreb czy bedziesz miala 15, 20 czy 32 kilo i tak placisz 13 funtow w jedna strone

Gość lecialam tydzien temu
autorko jak zaplacilas za 1 bagaz rejestrowany to pakuj do niego nie wiecej niz 32 kilo

Gość najlepiej zadzwonic do
wizzara ,ja pytalam bo tez nie moglam uwierzyc w te 32 kg ale potwierdzili.