Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana.

Matko! Popełniłam bląd!

Polecane posty

Gość zamotana.

Mam 18 lat i dziecko. jestem z ojcem dziecka i planujemy wspólne życie. Wczoraj w pracy poczułam, że kolega jest mi bardzo bliski. Oznajmił mi że bardzo mu się podobam i że nie przeszkadza mu że mam dziecko!! Co robić??? Ja się chyba w Nim zakochałam. Od dawna mi się podobał ... Bożeee.... Zrób coś!!

Gość for free
Boga w to nie mieszaj

Gość zamotana.
niby dlaczego ? Boga szanuje i oddaje mu hołd . Bardzo dużo mi w życiu pomógł. MOże i teraz coś zaradzi

Gość Kay Skarpetta
cóz, lepiej dobrze przemysl swoje zycie, choc powiem szczerze ze w tym wieku za wczesnie na dojrzale decyzje, wszystko ci sie moze odmienic w ciagu miesiaca, roku - za mloda jestes. Ale musisz myslec tez o dziecku ..

Gość zamotana.
Myślicie że lepiej będzie jeśli zostanę z ojcem dziecka. Sama nie wiem już.. wydaje mi się że kocham go strasznie. Ale to uczucie.... dla synka zrobię wszystko. Moje oczko w głowie. Chce żeby miał w życiu dobrze. Jako noworodek był bliski śmierci .. nie wyobrażam sobie żebym mogła zrobić teraz coś co dla Niego w życiu nie będzie korzystne, dobre ...

Gość Kay Skarpetta
To wszystko i tak nie ma znaczenia bo za 10 lat nadal bedzies zmłodą i atrakcyjną babka i moze wtedy sie zakochasz w kims jeszcze innym jesli malzenstwo nie bedzie ci sluzyc. Jedyne co ci moge poradzic to konkubinat z ojcem dziecka do czasu az nie uzyskasz pewnosci. Poczekaj kilka lat ze slubem, jesli cie kocha to to zaakceptuje. Powiedz ze potrzebujesz czasu by dorosnac do tej decyzji, niezaleznie od tego ze macie dziecko. To że raz popelnilas blad nie znaczy ze masz dalej brnąc w kolejne. Lepiej się upwnic, a i tak mozecie przeciez razem mieszkac i prowadzic wspolnie dom. :)

Gość for free
Bo Bóg nie ma nic wspólnego z twoimi wyborami życiowymi a jeśli chcesz jego inspiracji to pomódl się, wycisz a nie piszesz tutaj

Gość zamotana.
piszę tutaj z nadzieją że ktoś coś mi poradzi ... rozumiesz to ? ;/

Gość zamotana.
a to co napisałam na końcu to przenośnia ... naprawdę ... ciężkie do zrozumienia

Gość for free
nie, nie rozumiem jak w takich sprawach (istotnych, osobistych) można się radzić na anonimowym forum, to niedojrzałe ale ok może tego potrzebujesz

Gość Michał Kirug
jak każda baba, mało jej już ją swędzi między nogami, już polazłaby do innego - aż żal czytać, wsppółczuj e dziecku

Gość zamotana.
Michał Kirug widać, że masz jakiś problem do kobiet ;/ Cóż przeżyję ... nie będę nawet wypowiadać się na temat Twojej osobowości . for free tak tego własnie potrzebuje. Dziwisz się że jestem niedojrzała. To bardzo prawdopodobne.. mam dopiero 18 lat. i mam do tego prawo.. zresztą .. mam czas na to żeby dojrzeć .