Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amethyst85858585

czy to może być ciąza?????

Polecane posty

Gość amethyst85858585

współżyję z chłopakiem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) zawsze uważamy. Jednak od jakiegoś czasu w moim organizmie dzieją się dziwne rzeczy. Na początku czułam senność, nudności (to pierwsze w połączeniu ze zmęczeniem jest do dziś), obrzęk, puchnięcie nóg (łydek najbardziej), do tego gazy, wzdęcia, zaparcia, bóle głowy, okres po 2 tygodniach od zakończenia poprzedniego... teraz jest termin spodziewanej menstruacji... mam białą wydzielinę, duże, ciężkie piersi, skurcze jak przy okresie, czasem zaboli i wieczorem oraz rano kłucie po lewej stronie brzucha, jakby poniżej pępka... dochodzi jakiś dziwny "niepokój" w brzuchu, coś jakby tam się działo... a kilka dni temu gdy się kochaliśmy musieliśmy przestać, bo czułam ból podbrzusza promieniujący do pachwin... :( co się ze mną może dziać???

Proponuję wykonać test - sikany po 18-21 dniach od ostatniego niezabezpieczonego stosunku lub z krwi po 14 dniach. Nikt Ci przez monitor nie wywróży tego czy jesteś w ciąży, czy nie. Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. Większość wpadek właśnie jest z przerywanego. Test wszystko wyjaśni.

Gość afrodisiac
a może stres???

Gość mysz
zrob test, i zabezpieczajcie sie nastepnym razem

Gość amethyst85858585
może dobre wyjście, chociaż wątpliwości się rozwieją... tabsy anty odpadają, bo nie mieszkamy razem i nie współżyjemy codziennie, góra raz w tygodniu... a gumek nie lubię i ja i on...

no i git tabsy odpadają, gumek nie lubią a my co miesiąc jej bedziemy wróżyć czy zaszła czy nie

Gość amethyst85858585
a co sądzicie o tym dziwnym bólu podbrzusza? Miała któraś z Was coś takiego? Gdy kochaliśmy się klasycznie było ok, ale później od tyłu i wtedy poczułam ten ból, myślałam, że za chwilę minie, bo za głęboka penetracja, ale nasilał się i czułam takie "rwanie" podbrzusza i pachwin :o

Kobieto.. zrób test, a nie zadawaj durnych pytań. Skąd my mamy wiedzieć czemu Cie boli podbrzusze? Przez monitor Cie zbadać mamy? Test ciążowy, albo ginekolog - a najlepiej to i to.

Zrób test! A z tych objawów co wymieniłaś to ja miałam mnóstwo białego i wodnistego śluzu, a w dniu spodziewanej @ właśnie "niepokój w brzuchu", tak jakby coś się tam działo. To nie bolało, ale było średnio przyjemne.