Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość central weekend

Musze zarobic 4 tysiace .................

Polecane posty

Gość central weekend

a mam na to tylko 6 miesiecy :( Jakies propozycje? Myslalam o podjeciu pracy na stacji benzynowej bo tam dobrze placa :)

Gość uhuhuhuh!
4 tysiace w pół roku? o jaaaaa, współczuje :/ przejebane, jak sobie poradzisz??? :(

Gość proponuje własną
firmę założyć, to jedyny sposób

Gość proponuje własną
ja tez tak miałem, ze musiałem ale to 8 tys zarobić w 3 miesiace nieco ponad, z firmą się opłaciło nawet jak Zusy zapłaciłem, a dla nowo otwrtych firm jest zus - 300 zł przez 1 rok czyli ten niski wiec dasz rade tylko pomysł na biznes znajdź sobie

Gość central weekend
ale ja chce tylko tymczasowa prace podjac bo potrzebuje na wyjazd :) Moga mnie nawet wywalic po 3 miesiacach (okresie probnym) :). Dodam tylko, ze zl. chce od razu na walutowe konto wrzucac i nie musze placic za wikt i opierunek.

Gość to znajdź jakąkolwiek
pracę. Masz pełno różnych ogłoszeń. Roznoszenie ulotek, telemarketing o ile nie musisz podpisać umowy z klauzulą, że jak się zwolnisz to im oddajesz kasę za szkolenie :classic_cool:

Gość central weekend
z roznaoszenia ulotek to chyba przez 2 lata nie zarobie 4 tys. :( Myslicie, ze to prawda, ze na stacjach duzo zarabiaja ? Slyszalam, ze 2,5 na poczatek a i nocki, swieta wiecej

Gość irqa.
Daj ogloszenie ze sprzedasz dziewictwo,nawet jak nia nie jestes. Faceci sa glupi wiec sie nie zorientuja.Kiedys para mi proponowala za 15 tys,tylko ze mieli hiva i na wlasna odpowiedzialnosc ale sie nie zgodzilam.

Gość im więcej nadajników
nawet jakbyś miała zarobić tysiąc miesięcznie, to potrzbujesz 4 a nie 40, więc 6 m-cy ci starczy

Gość na roznoszeniu ulotek
zarobisz przy dobrych wiatrach 8-10 zł na godzinę, zwykle nie oferują mniej niż 5. W pesymistycznej wersji to pracując przy ulotkach na "pełny etat" dostaniesz 200 zł tygodniowo, a więc swoje 4 patyki zarobisz w około 5 miesięcy.