Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita -Warszawa

Udział w ankiecie - pilne!!!!

Polecane posty

Gość Anita -Warszawa

Byłabym wdzięczna jeśłi zarejestrujecie się na tej stronie i przy 1 logowaniu wypełnicie ankietę - https://www.askgfk.com/reg/?x=d3dad0cf31f039d271d44db726ea8d54&;srcid=253 Odpowiadjąc na nasze ankiety możecie wyrazić swoje opinie o produktach i usługach. Wasz krytyczny głos wpłynie na wyniki badań, które są z uwagą analizowane przez największe firmy. Dzięki temu, mozliwe, że zmienią się takze warunki pracy w Polsce, a na tym chyba każdemu zależy.. dziś w Polsce mają dobrze tylko prezesi, chcemy by każdy miał dobrze dlatego warto odpowiadać w ankietach, bo większą ilością ludzi mamy wiecej głosów o poziomie pracy, usługach i produktach. Jeśli ktoś wypełni tą ankietę i się zarejestruje - proszę o napisanie tu w temacie np: "wypełniłem/am ankietę" - bo muszę wiedzieć ile osób to zrobiło. Nie musicie podawać prawdzziwych danych, ważna jest opinia. Dziękuję z góry wszystkim, którzy mi pomogą, Anita.

Gość Anita -Warszawa
https://www.askgfk.com/reg/?x=d3dad0cf31f039d 271d44db726ea8d54&;srcid=253 tu jest poprawny link alewszystko musi być pisane łącznie, tam gdzie jest średnik przed scrid też łacznie, przepraszam za utrudnienia, ale własnie chodzi o to by z tego linka się zarejestrowac.

Gość aajka
już wypełnione, nie ma sprawy!

Gość wiesiu314
ja też odpowiedziałem, interesujące swoją drogą.. ale rzeczywiście z Pani drugiego posta trzeba cały link skopiować i usunąć spacje bo inaczej nie działa, no ale cóz..

Gość qqqooooooooooooooooooooooooooo
spoko

Gość si si my sis sis
nie ma szprawy

Gość wielka srednia mała
długo nie trwała ta ankieta, ale smieszna była

Gość wwo
ej zjebjana jestes po chooja ci taka ankieta?

Gość mi wróżka --------
ankiea spox,ale prawdziwych danych nie podałem