Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diacon

Dlaczego czuli i ciepli faceci dostaja po du...

Polecane posty

Witajcie. Mam 25 lat. Ostatnio od dziewczyny uslyszalem ze jestem za czuly dla niej i musimy sie rozstac. Nie bardzo to rozumiem. Mi jak zalezy i kocham swoja dziewczyne to okazuje jej uczucia, pokazuje jej ze mi zalerzy ze ja kocham. Staram sie by to czula. Obdazam ja cieplem i miloscia. myslalem ze kobiety lubia czulych cieplych facetow. Teraz sam juz nie wiem. Co o tym myslicie??

Gość nie ma sensu..
Kobiety lubią ciepłych i czułych, ale zawsze robią cos wbrew temu co lubią, chociaż tak szczerze, uważam, że nie wszystkie. Jedne potrafią dopiec swoją gderliwością, inne swoją zachłannością na nowych facetów, a jeszcze inne są jak bluszcze i w końcu, stają się ciężarem. sam jestem podobny, potrafię być czuły i ciepły, ale..we wszystkim musi być umiar. kobiety nie mozna rozpieszczać czułością bez granic, nie można być zbyt czułym. dawać jej jedno i drugie ale pamiętać też o tym, że nie można na niej wisieć, mieć swoje zainteresowania, mieć swoje pasje, mieć czas na samotność, na spotkania z kumplami, na zajęcia w gronie innych ludzi, nie tylko z nią. kobieta też powinna mieć swoje zajęcia, swoje zainteresowania, swoje pasje, soje znajome..etc., inaczej tworzy się nuda. a tak, jest i o czym rozmawiać i jest okazja do tego, żeby zainteresować wzajemną pasją. przemyśl to, może coś robisz "za bardzo" ;)

No właśnie, a dlaczego jak ja jestem ciepła i czuła, to "dostaje po du..." :O :( Dałabym mu wszystko, a w zamian nie mam prawie nic... :(

Można być ciepłym i czułym w życiu a jednocześnie ostrym w łużku jedno niewyklucza drugiego

Gość saotniczkaaa
Ja tez zawsze dostaje po dupie.Jesli kocham to cala soba.I duzo daje od siebie.

taka jestem, na co dzień czuła, ciepła, miła, a w łóżku ma prawie wszystko czego chce, zazwyczaj nie mam głupich zahamowań typu nie zapale światła albo nie zrobimy tego na klatce schodowej. I dalej jemu źle :(:O Nie dostaję za to wszystko prawie nic... :(

nikt nie ma gorzej mogłam mieć każdego wybrałam najgorzej jak mogłam mam dwujke dzieci i popiepszonego męża naszczęście we wrześniu dzieci idą do przedszkola a ja otwieram własny biznes ja mu jeszcze pokaże

Gość Widzisz, a ja czuje cos do dzi
Bo Ty, nie masz byc kurwa cieplymi kluchami tylko masz byc samcem alfa, masz kontrolowac sytiacje, a nie w kolko pokazywac komus, ze go kochasz, a potem napierdalac sobie nastepne 10 lat w leb ! Skoro cos co robisz nie dziala to rob cos innego, zmien swoje zachowanie, bo zmiana to rozwoj.

Nie wszystkie kobiety pragną czułości. istnieje pewna grupa "cierpiętniczek" które czują że żyją dopiero gdy są traktowane jak powietrze lub wręcz są obiektami agresji i pogardy. Ignorantki z wypaczonym pojęciem miłości, nie potrafiące zbudować zdrowego związku ale szukające własnie takiego będącego "padlinką". Egoistki zainteresowane jedynie chyba tylko przyjemnością jaką czują z faktu zadurzenia się w kimś a potem, z biegiem czasu odczuwające jakąś masochistyczną rozkosz z bycia poniżana i gorszą. Oczywiście nie wzdrygają się one przed wieszczeniem całemu światu w rożnych formach jak im źle, jakie są nieszczęśliwe, lecz wylewając te krokodyle łzy w każdym zdaniu jako interpunkcji używają słowa miłość. Ale wracając do meritum... Oczywiście takim kimś twa dziewczyna niechybnie w krótkim czasie "była" nie musi być. musisz się pogodzić z tym że jakkolwiek kobiety z ochota deklamują frazesy o czułości czy potrzebie bycia otaczaną opieką to w swej dziwacznej zmienności ich słowa często nie pokrywają się z tym czego pragną, w zasadzie czasem naprawdę trudno trafić w gust księżniczki. Ale, przestań choć na chwile okazywać zainteresowanie to inaczej zaczną śpiewać i nagle okaże się że z nudnego flaka z olejem jednak byleś kimś super. Myślę że dla Twej dziewczyny taka terapia się przyda. Doceniamy nie to co mamy lecz co utraciliśmy...

Mellygion:)) a teraz bądź tak dobry i napisz to po polskiemu. Twojego bełkotu nie da się zrozumieć. I weź czasami do reki słownik poprawnej pisowni.

Gość jest jeszcze ta odm
jest czułość i jest lepiąca się czułość ta druga jest nie do zniesienia namolna , lepiąca się, dusząca , w nadmiarze i bywa że za czułością lepiącą się zaraz potem idzie macanie i sięganie w intymne miejsca gdy nie czas i miejsce....więc potem już mamy odruch odrzutu i usztywniamy się na sam przebłysk lepiącej się czułości wszystko musi mieć umiar, nawet czułość i bliskość, dobrze robi pewien malutki niedosyt , bo pozwala pragnąć i oczekiwać

diacon.kobiety uwielbiają czułych facetów :)ale jak to w życiu ..sa wyjątki,kobiety ,których to drazni lub odpycha,a w dużej dawce nawet prowokuje do zachowań wręcz odwrotnych..,ale większość kobiet pragnęłaby żeby ich faceci byli jeszcze bardziej czuli..:}

Gość Bo kobiety lubią
być traktowane jak szmaty.

Czytam te wasze opinie na ten temat i oczom nie wierze... czy ja napisalem ze ja oblepialem albo wisialem na niej? NIE. Mialem swoje zdanie i bylem stanowczy. Nie jestem cieplymi kluchami. Mowie o normalnej czulosci i normalnym cieple jakim sie obdarza kobiete do ktorej sie cos czuje. Czytajac opinie w formie "masz byc samcem alfa" uswiadamia mnie ze facet to jednak debil jest. Jak mozna porownywac zwiazek miedzy dwojga ludzi to jakiegos stada zwierzata? Wiec prosze darowac sobie opinie w takiej postaci bo sa one poprostu zalosne

Teraz zwracam sie do kobiet. Piszecie ze jestescie cieple i czule i lubicie cieplych i czulych facetow... Gdzie wy jestescie bo ja nie mam szczecia do takich kobiet? ;)

Gość moskala
Wiesz, jeśli nie byłeś typem co to by"zagłaskał" dziewczynę na śmierć to może te słowa były tylko pretekstem i np. na horyzoncie pojawił się u niej ktoś inny. Nie wierzę by normalna dziewczyna stwierdziła że ma za dużo czułości jeśli oczywiście w grę nie wchodziła zbytnia zaborczość z twojej strony czy też chęć spędzania każdej sekundy minuty i godziny z daną osobą. Może po prostu się znudziła związkiem, zaczęła odczuwać monotonię i dlatego każdy objaw uczucia z twojej strony zaczął ją irytować bo miała ochotę zakosztować wolności. No może też być tak że jednak jesteś cieple kluchy:P:P Nie no joke. To prawda też że kobiety lubią drani a facet niedostępny jest bardziej pociągający niż znany, opatrzony na co dzień chłopak. Mam nadzieję że mimo wszystko nie zraziłeś się do związków bo najwidoczniej to nie było to a skoro jesteś wartościowym facetem na pewno poznasz panią co nie będzie narzekała na nadmiar czułości

Gość czarnucha 77
własnie niech cie to nie zraza ,tak z zyciu bywa,w zwiazku tez nie nalezy robic wszystkiego by sie komus przypodobac w sensie mam tu na mysli trzeba byc soba,bo jesli sztucznie cos podtrzymujemy to predzej czy pozniej stanie to miedzy,tak juz jest ze cieple i czułe potrzebuja rowniez ciepłych i czułych ,tylko własnie problem -by sie znalezc

Gość karolinka......
Jestem z czułym i ciepłym facetem. Za bardzo czułym i ciepłym. A czym sie to objawia? Ciągle domaga się mówienia, czy tez pisania w smsach że kocham, ze tęsknie, że nic nie robię w pracy tylko o nim myślę. A jak tego nie robie to mysli, ze pewnie nie chcę z nim byc. A mnie jest z nim dobrze. Raz dziennie albo dwa jak napiszę, ze kocham, to chyba powinno wystarczyć. No i przez klawiaturę telefonu nie przechodzą mi kłamstwa, ze siedzę i o nim myślę, bo akurat jestem w pracy i głowę mam zajętą czymś innym.