Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash20

47 dzień bez okresu, testy negatywne

Polecane posty

Witam wszystkich. Szukam dziewczyn z podobnym problemem do mojego... Ostatnią miesiączkę miałam 25 czerwca czyli spóźnia mi się już 48 dzień. Od 2 tygosni brzuch mnie boli jak na okres, bolą mnie piersi. Zrobiłam już 3 testy ciążowe ostatni wczoraj wszystkie wyszły negatywne. Jestem zapisana do ginekologa dopiero na wrzesień i do tego czasu chyba umre ze stresu. Skoro nie ma ciązy to co to może byc???

Gość moze.......
moze stres, moze wysiłek fizyczny, moze po prostu sie spoznia - to sie zdarza ..

Gość L-u-i-z-a
mam podobną sytuację, tyle że mi się spóźnia 13 dzień. Robiłam test i negatywny.

Stres owszem jest bo nawet testy mnie nie uspokajają już sie naczytałam na róznych forach ze testy mogą byc omylne... wysiłku fizycznego jakiegos strasznego nie uprawiam a taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz w zyciu

Gość L-u-i-z-a
A wyjeżdzłaś może gdzieś teraz na wakacje? Ja to zwalam winę na to, bo byłam kilka dni nad morzem.

Gość jeśli nie stać cię na gina
prywatnego, któryby przyjął cię dzisiaj, to idź za 20 zł zrobić test z krwi. Wynik 100% juz jutro

testy mogą być omylne ale żeby trafić na 3 złe testy to już trzeba mieć pecha ;p może idź też do lekarza z zrób podstawowe badania?

Miesiąc temu miałam badania na tarczyce, mocz i krew i wszystko było w normie.

Gość to jak cię na nic nie stać
to czekaj do września i nie marudź

Gość Kapustka24
ja nie mam okresu od maja,byłam u ginekologa,po badaniu i usg powiedział,że wszystko w porządku, miesiączka sama przyjdzie mam cierpliwie czekać..

Czy są tu jakieś dziewczyny które nie miały okresu 40-50 dni i sam w końcu przyszedł?

Gość wiadro gwoździ
Mój najdłuższy cykl trwał 64 dni, mam generalnie długie i nieregularne cykle, taka uroda ;) Nie przejmuj się, pewnie to nic takiego.

Poszłam prywatnie, już jestem po wizycie. Wykryto mi torbiel na jajniku i przepisano luteinę. Ciązy nie ma. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.

Gość aadncn
Ja tak miałam - 45 czy nawet więcej dni bez okresu a ciąży nie było - dwa testy negatywne, miesiączka sama przyszła. Też miałam torbiele i brałam luteinę. Tak w ogóle, to lekarze wciąż mnie straszyli bezpłodnością, że mam się starać jak najszybciej o dziecko, a ja zaszłam w ciążę dwa razy, kiedy chciałam, i to błyskawicznie.

Gość aniaKrk
Autorko, ja dzisiaj dostałam okres, a mój cykl trwał aż 52dni! NIe brałam żadnych tabletek, nie wyjeżdżałam........

Gość popijaffffka
mialam ten sam problm , pobieglam do lekarza robic badania krwi ( u mnie cykl trwal 63 dni ) na badaniach wyszlo , ze w ciazy nie jestem , nie mialam stresu , nie wyjezdzalam , nie odchudzam sie ani nic ..poprostu se spoznil..ot co ... jebany

Gość kasja23
Witajcie dziewczyny nie mam miesiaczki 63 dni czasami boa mnie jajniki jest to okropnybol ale tylko przez doslownie 5 minut uprawialam petting z chlopakiem on mial na sb prezerwatywe ja podaske ocieralismy sie o siebe przez ubrana potem on dotknal mojej pochwy a ja jego czlonka poszlismy umyc rece i potem znow zrobilimy to sa on mial 2 razy wytrtsk w rezerwatywie nie dotykal swojego a gdy mual wytrys wszystko poszlo w prezerwatywe wiec chyba z takichprzypadkow nie jestem w ciazy to gdzie ten okres zawsze miesiaczkibywaja u mnie nieregularnr ciagle zyje w stresie zle sie odzywiam duzo jezfze na rowerze czy wplynela wlasnie na brak ojresu odpiszcie blagam martwie sie

Gość Madison98765
Cześć dziewczyny, u mnie sytuacja wygląda następująco... dzisiaj mi mija 101 dzień cyklu, robiłam prawidłowo test ciążowy i wyszedł negatywnie do tego od ponad roku regularnie robię pomiary komputerem cyklu i on również nie wykrył ciąży. Mniej więcej co 35 dni czuję się tak jakbym miała dostać okres, ból w podbrzuszu, rwące jajniki, delikatny ból w lędźwiach, wzdęty brzuch, wzrost apetytu, natomiast krwawienie nie następuję. Czekając na wizytę do ginekologa martwię się coraz bardziej. Czy któraś z was miała podobnie albo orientuje się co to może być?