Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joozio

kafe - faq

Polecane posty

wpisujcie wszystkie wielokrotnie poruszane problemy i ich rozwiazania. takie faq dla debili. bedzie gdzie ich odsylac. ponumerujemy i gotowe. jak bedzie ktos dawal setny temat taki sam to damy linka do faq i numerek 1. czemu jestem gruba - bo za duzo jesz i siedzisz na dupsku nie przez chorobe i genetyke. i nie zaczynaj od scislej diety. tylko sport moze cie uratowac. a ograniczanie jedzenia zacznij powoli, stopniowo i NA STALE 2. czy mezczyzni patrza tylko na wyglad - patrza na wyglad tak samo jak kobiety. wyglad jest bardzo wazny. bo co po byciu z osoba na ktorej widok nie bije mocniej serce. jednak oprocz wygladu licza sie inne cechy rowniez. wiec z pieknoscia bez rozumu na stale zwiazku facet nie utworzy. 3. gdy sie z nim nie przespie mowi ze mnie rzuci, co robic? - olej go bo jest z toba tylko dla sexu. jak sie przespisz i tak rzuci. 4. nie dostalam okresu. czy jestem w ciazy? - tak, jestes. widze plod przez monitor. kup sobie test ciazowy, pozniej pojdz do gina i bedziesz wiedziec. a na przyszlosc zabezpiecz sie. 5. dlaczego kobiety nie chca takiego inteligenta jak ja tylko miesniakow wybieraja - to, ze jestes chudy/gruby bez miesni nie oznacza ze jestes inteligentny ani ze masz piekne wnetrze. umiejetnosc bycia atrakcyjnym dla kobiet wymaa tez inteligencji i sprytu. 6. nie lubie w nim tego i tego ale boje sie o tym powiedziec co robic? - powiedz mu to. skad ma wiedziec ze czegos nie lubisz skoro tego mu nie zakomunikujesz 7. czemu sie nie domysli? - bo kazdy czlowiek dziala inaczej i ma swoj inny/odrebny rozum. jak chcesz aby sie domyslil po prostu mu powiedz to. ty tez wielu sie rzeczy nie domyslasz.

8. czy jestem piekna - tu moje zdecie: - odpowiedzi dostaniesz w stylu - ale brzydka (bo jestes arogancka dajac swoje zdjecia tutaj to trzeba cie zdolowac) lub od prawiczkow - jestes piekna - daj wiecej zdjec i najlepiej swoj numer, i tak nie zadzwonie bo sie boje kobiet ale sie tu po onanizuje. lub cos w tym stylu. dostaniesz tez wiele komentarzy na temat wystroju mieszkania. wiec sie nie obrazaj na takie odpowiedzi. ale dawaj te zdjatka bo lubimy takie tematy ;)

9. szukam faceta, czy portale randkowe to dobry sposob na poszukiwanie - tak, jesli szukasz do sexu i na chwile.