Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kasjany

ile moze trwac

Polecane posty

Gość mama kasjany

różowyy mocz u 2 latki? wczoraj byl ten temat ale za bardzo nikt mi odpowiedzi nie udzielil..

Gość mam ten sam problem
synek mówi ze go boli pupa i dziś zauważyłam ze sika na różowo. jutro idę zanieść mu mocz do badania :(

Gość mama kasjany
mojej nic nie boli ale zjadla w niedziele troszke buraczkow ale czy to mozliwe zeby to tak dlugo trwalo ?

Gość mam ten sam problem
po buraczkach może być i po czarnych porzeczkach. Ale główne przyczyny to zapalenie pęcherza albo kamica nerkowa. Lepiej sprawdzić to. Nawet jeśli to tylko buraczki to zrobienie kontrolnego badania moczu raz na jakiś czas jest wskazane. Ja się bardzo martwię bo mojego synka boli. Dziś obudził się z płaczem, nie pozwoli sobie założyć pieluszki. Jutro z rana idę oddać mocz i na pojutrze powinny być już wyniki.

Gość mama kasjany
myslisz ze to tak łato isc do lekarza nie majac pieniedzy?wcale nie jest mi łatwo a moze po prostu ktos mial taki przypadek a lekarz moze mnie wysmiac ze do niego z rozowymi sikami przychodze]

Gość mama kasjany
a kolor u twojego synka jest takki delikatny czy bardzo rozowy?

Gość mam ten sam problem
delikatny.

Gość mam ten sam problem
mamo kasjany ale nie musisz mieć pieniędzy. Pójdź do pediatry i powiedz, że dziecko sika na różowo (o buraczkach nie wspominaj) i ze chcesz skierowanie na badania moczu. Czasem trzeba trochę nakłamać żeby dostać skierowanie, a to przecież co jakiś czas się dziecku należy.

To do lekarza chodzą tylko milionerki???? Idź do pediatry.Bierz skierowanie.Kup pojemnik za 1 zł i już. Różowy mocz to może być sygnał że coś się dzieje nie dobrego.Ale skoro wolisz pytać się na forum i nic nie robić to Twój problem,Twoje dziecko.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny dobrze piszą -idź do lekarza!!!! Co Ty lekarza szukasz na forum :o Ręce opadają jak się czyta "nie stać mnie do lekarza,to nie takie łatwe" do cholery przecież ośrodek publiczny leczy GRATIS.Albo zrezygnuj ze swojej przyjemnosci i idź prywatnie...chyba lepiej mieć jeden wacik mniej niż chore dizecko. I się zdecyduj bo wczoraj pisąłaś że nie dawałaś dziecku buraków :o :P