Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o ulgach

Co sądzicie o ulgach prorodzinnych?

Polecane posty

prorodzinnych? Jestem homoseksualistkom i uważam że takie ulgi są dyskryminacją. Jako lesbijka nie będę miała dzieci więc jestem automatycznie dyskwalifikowana jako potencjalna osoba która by mogła z takich ulg skorzystać. Ten sam problem dotyczy małżeństw borykających się z bezpłodnością. To chore że w Europejskim państwie stosuje się takie homofobiczne ustawy faworyzujące heteroseksualistów!

Gość dweftgrhyj
ja jestem hetero ale nie chce miec dzieci i nie uwazam tego za dyskryminacje. tzn z formalnego punktu widzenia pewnie tak wlasnie jest ale nie przeszkadza mi to bo patrze na sytuacje z ekonomicznego punktu widzenia ;) w krajach zachodnich wysoko rozwinietych naprawde przychodzi bardzo malo dzieci (i nie popieram tego tylko dlatego by cudze dzieci na moja emeryture robily, bo wolalbym by zus zlikwidowano a emerytury byly zalezne tylko i wylacznie od wypracowanych i zainwestowanych przez siebie wybranych przedstawicieli) a wzgledem krajow arabskich czy azjatyckich jak i ekonomi i gospodarczego punktu widzenia lepiej dla narodu jak i kultury zachodniej by bylo gdyby nasza kultura przetrwala ;)

Ale po co ma przetrwać obecna kultura? Obecna kultura europejska musi zostać wymazana ze społeczeństwa, katolicyzm, homofobia, ksenofobia, rasizm, fanatyzm religijny, mohery, oszołomy, brak tolerancji, nienawiść to musi zniknąć ze społeczeństwa! A na gruzach musi powstać nowa kultura oparta na tolerancji tolerancji, kultura w której pedofil w sukience mówiący z ambony ludziom jak mają żyć zostanie zastąpiony tolerancyjny homoseksualistom wyznaczającym nowe trendy.