Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papappap

jestem zalamana

Polecane posty

Gość papappap

nie radze sobie, nie spie w nocy, powiedzial, ze juz mnie tylko lubi :( tak nam bylo dobrze, tylko 4m-ce ale zawsze, nie mam malo lat, on tymbardziej

Gość Latriszja
jeszcze 4 miesiace i zapomnisz, i schudniesz przy okazji jak nie jesz :) glowa do gory, faceci nie sa warci lez.. a jak po 4 miechach powiedzial ze tylko lubi to jest chory na glowe... po 4 miechcach to ja z chlopakiem jeszcze bylam na etabie lubienia, zakochanie dopiero po 7 miesiacach.

Gość papappap
dlugo nie ma pracy, pograzyl sie, ciagle w domu siedzi. wczesniej bylo "milo", ja tez milosci nie czulam,a le to przychodzi z czasem. tak mi zle,ciagle mysle o tym, nie moge sie niczym zajac

Gość Klauduś666
mój też mówił, że mnie tylko lubi, a potem podczas spotkanai przytula icałuje. A ja sama nie wiem czy mam sie cieszyc czy nie

Gość poaopapapaooapok
up :(

Gość poaooalallalak
pomozcie

tego kwiatu jest pół światu jak to mówią nie wyszło Ci teraz trudno:( tak czasami bywa ale nie warto szlochac i się przejmować.pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny tak musiało być takie przeznaczenie,weż sie w garsc i staraj sie zapomniec i pomysl ile jeszcze może cie spotkac pozytywnych rzeczy.

Gość monikammmm
nie martw się, mi tez facet po 4 miesiacach powiedzial, że mnie tylko lubi :| dziś, po roku od tamtego wydarzenia znowu czuję, że żyję :)