Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auto pajlot

Składacie sie na paliwo??

Polecane posty

Gość Auto pajlot

Hej dziewczyny..pisze z takim w sumie blahym pytaniem ale ...czy skladacie sie z chlopakiem na paliwo jak jedziecie we dwoje na dyskoteke?? ..bo ja malo zarabiam i ciezko mi nawet dac te 20 na paliwo (place jedynie wstep za siebie i ew picie) a jezdzimy w wakacje co sobota..Moj chlopak nic nie mowi, zebym dawala kase ale mi tak glupio:((( moze on sobie mysli, ze jestem taka czy siaka, ze nie daje na paliwo?? Jak myslicie

Gość nieźle głupie prowo

Gość Auto pajlot
Nosz kurwa jakie tu prowo do huja????? to ze normalnie pytam??????????

Gość Auto pajlot
DZIEWCZYNY jak jest u Was w zwiazku???

Gość 4234234234324
jak mam to daję, zawsze myslałam że jak zaproponuję to on odmówi ale jednak bierze, jak nie mam kasy na paliwo to jak on chce gdzieś jechać mówi że sam zapłaci :) a jak się nie domyśla że nie mam to mu mówi wprost że nie mam pieniędzy

Gość normalnie przeciez i
tak jedzie autem, u nas co prawda dyskoteki nie sa 100 km od domu wiec 20zl na paliwo to na sama dyske to i tak byloby za daleko, chyba ze te 20 zl placilabym mu za miesiac jezdzac na dyske 2-3 razy w tygodniu ;) nie moj facet nie jhest drobiazgowy, jak on nie bedzie mial kasy na paliwo, na dyske czy gdziekolwiek to ja wyloze , jak i ja nie bede miec to pojedziemy autobusem albo nie pojedziemy wcale, proste nie ma zadnej tragedi.

Gość 4234234234324
to mówię a nie mówi ;) zjadłam e

Gość po co Ci ten facet ...
skoro chcesz byc nie zalezna ...ALE durne pytanie.. w koncu facet ..niech płaci ..po co Ci on jak musisz wejściówki płacić ..póxniej jak się chajtniecie to on bedzie miał swoje jedzenie w lodówce TY swoje hahahah a teraz serio jakaś moralka Cię bierze dziewczyno w tym świecie jak ktos daje to się bierze ..i odstaw swoje myśli na bok...czasem trzeba być świnią

Gość Auto pajlot
nie no jego auto nie pali duzo ma w dieslu..ale wiecie sam fakt....jak mysle ze o przyjezdza do mnie , ze jedziemy tu i tam to tylko licze km i ile to kasy wiem mam skrzywienie...

Gość ERRORRRRR
Moj chlopak nie kaze mi na nic sie składac wiec ja tylko kupuje prezenty na rozne okazje;)

Gość terajo
nie na paliwo nie, przecież można się składac inaczej.,