Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auto pajlot

TO NIE PROWO:/ PYTAM SERIOOO

Polecane posty

Gość Auto pajlot

Hej dziewczyny..pisze z takim w sumie blahym pytaniem ale ...czy skladacie sie z chlopakiem na paliwo jak jedziecie we dwoje na dyskoteke?? ..bo ja malo zarabiam i ciezko mi nawet dac te 20 na paliwo (place jedynie wstep za siebie i ew picie) a jezdzimy w wakacje co sobota..Moj chlopak nic nie mowi, zebym dawala kase ale mi tak glupio moze on sobie mysli, ze jestem taka czy siaka, ze nie daje na paliwo?? Jak myslicie

Gość taka1.
mysle ze nie powinnaas przeciez to twoj chlopak jego auto chlopcow trzeba troszke wykorzystywac;p

Gość Auto pajlot
powiem Ci, ze nie lubie wykorzystywac im wiecej od niego dostaje tym gorzej sie czuje nawte jak kupi mi cos do zjedzenia na miescie...moja pensja to 740 zl;]...wiec dlatego ciezko mi skladac sie na paliwo....

Gość 4234234234324
a ja płacę! oczywiscie nie zawsze ale przeważnie, niestety paliwo teraz drogie jest

Gość Auto pajlot
Moze wypowie sie jakis męzczyzna, co mysli w takiej sytuacji?????? wiem ze moj chlopak mi nie powie ;/ ale swoje moze mysli??;/

Gość Auto pajlot
Ogolnie jak juz jednego dnia kupi mi cos słodkiego, napoj czy cos to w mojej glowie sklada sie dlug niesłychany do oddania...staram sie mu oddawac za te wszystkie rzeczy, ktore mi kupi bo mnie to cisnie;/

Gość kdbewf
a on ile zarabia? Pierwsze słyszę, aby się na paliwo zrzucać z facetem :D Jakby wziął od Ciebie tą kasę to posikałabym się ze śmiechu :D

nie daje na paliwo .. mam swoje auto od 3 miesiecy a pracuje od kilku dni .. rodzice mi dawali na moje paliwo. albo moj mi zalewal caly bak.. nigdy mu nie dawalam na paliwo jak 2 lata jezdzilismy ciagfle jego autem.. za wstepy tez nigdy nei placilam..ityd

Gość Auto pajlot
przesądna ilonka22 powiem Ci, ze to nie elegancko z jego strony, ze nie masz pracy a ciagnie z Ciebie;/..jesli juz to powiedz mu nie idziemy tu czy tam wiec sie nie bede zrzucala ..

Milosc to jedno a kasa to drugie. Kasa sama z nieba nie spadnie. Ale mniemam, ze jestescie ze soba szczerzy i rozmawiacie o wszystkim i potraficie powiedziec sobie prawde bez owijania w bawelne. Takze nawet jesli nie robi zadnych aluzji co do cen paliwa, nie robi zadnych aluzji do wydawanych pieniedzy - chyba mu nie przeszkadza to, ze swoja dziewczyne wiezie :)

Gość Auto pajlot
nie wiem ile zarabia nie siedze mu w portfelu ale mysle ze cos powyzej 1500( ale co weekend u mnie jest wiec auto na wode nie chodzi).......raz czy dwa dałam mu kase, ze mnie gdzies zawiozl

Gość ale to zalezy od faceta
[zgłoś do usunięcia] Auto pajlot Moze wypowie sie jakis męzczyzna, co mysli w takiej sytuacji??????] moj-jeszcze-wtedy-nie-maz ani wczesniej ani pozniej po slubie nie chcial ode mnie pieniedzy :O w zyciu nie kazal, nie sugerowal ani nawet nie zrobil malej aluzji co do mojego dokladania sie do paliwa czy kupywania piwa/sokow itp. czasami ja placilam np za kino jak mnie cislo, czesciej on jezeli on zapraszal :P

Gość 4234234234324
kurwa a ja za wszystko prawie płacę musze zrobić z tym porzadek ale jak, jak mój ciągle pieniędzy nie ma chociaż pracuje

Gość kdbewf
przesądna ilonka22 - poczekaj aż zostanie Twoim mężem i gdy będziesz w ciąży, nie bedziesz mogła pracować to Ci nawet na waciki nie da :D Będzie Cię wyliczał z wszystkiego, to jest chore co Twój facet robi. Ty chyba już kiedyś pisałaś o nim na kafe prawda?

Gość -------------------------
ja tez place. wiadomo ze jak on zaprasza na kolacje to nie kloce sie z nim przy stoliku ze zaplace za siebie. ale jak gdzies idziemy/jedziemy to place za siebie

Gość Auto pajlot
Nie robi zadnych aluzji ale wiecie moze mu głupio powiedziec Kochanie dołuż sie do paliwa...Fajnie sie czuje, ze np zabierze mnie tu czy tam, czuje sie wyjatkowo, ze po raz 1 nie musze myslec stale za co wlac (bo zawsze kombinowalysmy z kolezankami transport na impreze i w zwiazku z tym składka-ciezko bylo) ale tez z drugiej czuje sie nie fair jak nie dam mu na paliwo eh;/ nie jestem typem zula..tylko zeby byłoby z czego dac na to paliwo bo moja wypłata sie rozprasza szybciej niz swiatło...stale braki

jezeli on cos proponuje zeby gdzies jechac to nie daje, a jezeli ja mam potrzebe zeby mnie gdziez zawiozl to mu daje (chociaz nie mowi) ale wiem ze nie ma kasy na paliwo bo nie pracuje, wiec mu daje wtedy

Gość Auto pajlot
Ok tylko, ze ja bardzo lubie jezdzic na dyskoteki bo uwielbiam tanczyc muzyke..i jakby to ujac wywieram taka niepisana presje....

Gość gdbhmjk
jak nie robi aluzji to moze naprawde to dla niego nie problem??? myslisz, ze nie powiedzialby chocby jak najlagodniej gdyby cvos mu nie pasowalo albo byl w potrzebie??? jezeli sadzisz ze cie facet oklamuje zebys sie zle nie czula dokladajac sie do paliwa to zerwij z nim bo za 3 lata bedziesz sadzila ze cie oklamuje w innych sprawach. a jezeli az tak ci to doskwiera to chocbys miala pozyczyc 20 zl na chleb daj mu te kase na benzyne na pol roku :P uspokoisz sumienie i bedzie git.

,,tak pisałam kiedyś o nim, jak pożycza ode mnie 300 zł to jest dobrze i tylko mówi "cichooo" żeby moi rodzice nie dowiedzieli się, a jak on mi pożyczył 10 zł w sklepie bo akurat nie mialam przy sobie ani grosza i miałam kupic test ciązowy to kilka razy mnie upomniał że mam mu szybko zwrócić i że nie jest moim sponsorem '' hahaha poległam i Ty jeszcze z nim jesteś?

Gość Auto pajlot
przesądna ilonka22 o MATKO!!! ale cham;/ sam 300 pozycza a 10 zl tak wola jakby to byl z 1000..wspolczuje Ci ale z takim burakiem to dobrze nie bedzie..wiesz jesli chlopak pozycza 300 zl po cichaczu to nie ma uczciwych zamiarów..oddał CI??

Gość gdbhmjk
przesadna ilonka jezlei juz pisalas o nim i dalej z nim jestes to albo jestes zdesperowana albo wyjatkowo glupia, liczyc na cud ze kiedys sie obudzisz kolo niego a on sie cudownie podczas snu zmieni??? jak ci powie ze nie jest twoim sponsorem to powiedz wyraznie i dobitnie w sklepie przy wszystkich ze owszem nie jest bo to pozyczka ale ewidenetnie ty jestes jego sponsorka bo bierze od ciebie wieksze sumy i wyjdz ze sklepu. protse. nie wioem, moze jakas zaraza wybila ludzkosc i ja nic o tym nie wiem, ale nie zachowuj sie jakby taki cham, gdnur i skonczony pajac byl jedynym facetem na ziemi :O

Kup mu drinka, czy dwa za to,ze Cie wozi. Kupujac drinka powiedz, ze to za paliwo ;) Wiem, ze drink kosztuje gora 10zl a paliwo troche wiecej, ale chyba nie chodzi o to, zeby sie co do grosza rozliczac?? ;)

Gość Auto pajlot
gdbhmjk hehhe nie no o zerwaniu MOWY NIE MA!!;D Kocham Go bo to najbardziej opiekunczy facet jakie do tej pory poznalam:P...dam mu teraz kase na paliwo zreszta za poprzednie 2 dyskoteki tez mu oddam po polowie ..ostatnio wszystko skrupulatnie podsumowałam co mam mu oddac

Gość Auto pajlot
A moze jakis PAN sie wypowie ze swojego punktu widzenia????:)

Gość Auto pajlot
moze jeszcze ktos sie wypowie????

Gość Auto pajlot
Piszcie na temat;/