Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teqieres

związek z hiszpanem mieszkającym w polsce

Polecane posty

Gość teqieres

Czy ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja? Jesteśmy razem dopiero kilka miesięcy, ale teraz nasze relacje trochę sie pogorszyły, nie ma już codziennych smsów, spotkań, a bardzo mi tego brakuje. Jestesmy razem, ale mam wrażenie ze po kilkumiesiecznej euforii on jakby ostygł a ja zanim zaufalam i sie otworzyłam, teraz mam euforie ktora on mial wczesniej. Dziewczyny w takich związkach, podzielcie się dowiadczeniami!

Gość teqieres
nikt nie jest w takim związku??

Gość rubita
Te dir una cosa, los espaoles son mas cariosos que los polacos asi que me sorprende que tu novio ha cambiado tanto en tan poco tiempo. habla con l y pregntale por qu se comporta asi. Debe haber una explicación lógica. tal vez ya no te quiere. tienes que hablar con el de todas formas. espero que todo saldra bien. un saludo:)

Gość nenita
ja mam chlopaka hiszpana, ale mieszkam w hiszpanii, powiem ci tak troche ciężko jest być z nimi, to tez zalezy bo wiadomo ze nie kazdy jest taki sam, ale z moim chlopakiem np w ogole nie smsujemy rozmawiamy przez pc :P. spotykamy sie 2 razy w tyg bo niestety on jest zajęty ( praca, studia) tez bym chciala sie codziennie spotykać znam ten ból :). a jak było wcześniej?