Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja fotograficzna

co myslicie o tych zdjeciach?

Polecane posty

Gość sesja fotograficzna

chcialabym zrobic sobie taka sesje fotograficzna ,zeby wgladac jak ''gwiazda;; ,co myslcie na temat zdjec robionych przez ta firme? http://www.lensappeal.co.uk/makeover.html wejdzcie na makeover gallery....... w sumie to zalezy mi na tym zeby zdjecia wygladly bardzo ladnie,a wiec zeby byly retouched ,ale tak jak patrze na te zdjecia to np. niektrzy maja zmarszczki pod oczami ,a niby wszystkie te zdjecie byly przerabiane....

Gość sesja fotograficzna
z tego co wiem to firma powstaala w 2008 ,wiec moze i te zdjecia sa nieco przedawnione.......

Gość kurcze no trudno
eeee mi sie nie podoba

Gość LiyahHaughtonnnn
po cholere Ci takie zdjecia??? po co ludzie maja tuszowac zmarszczki skoro na zywo i tak je maja???

Szczerze nie lubię tak retuszowanych zdjęć, ludzie na nich wyglądają sztucznie i nienaturalnie...Oczywiście uwielbiam fotografikę i zdjęcia ogólnie, ale wg. mnie lepiej wyglądają zdjęcia bardziej naturalne, co nie oznacza, że niedopracowane.

Gość sesja fotograficzna
kawakawa -ale co uwazasz o jakosci tych zjdec z http://www.lensappeal.co.uk/makeovergallery.h tml ????? ja nie mam nic rpzeciwko podretuszowqniu mojej ''osoby'' i wlasnie chcialabym jakies zdjecia gdzie chcoia zmoje cera bedzie wygladac na nieskazitelna ,bo niestye tylko photoshop mnie uratuje zebym kiedykowliek mogla zoabczyc siebie w super pieknej skorze......