Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie bo nie wytrzymam,sj

Zatrucie pokarmowe?

Polecane posty

Gość ratujcie bo nie wytrzymam,sj

Byłam wczoraj na Słowacji w tatralandii (swoją drogą nie polecam, przereklamowana i ludzie strasznie niemili), jadłam tamtejsze jedzenie i drodze powrotnej zatrzymywaliśmy sie chyba 15 razy bo wymiotowałam okropnie, wrócilam do domu i oprocz wymiotow dostalam biegunki i wysokiej goraczki. Dzisiaj leze w lozku ale nadal zle sie czuje. Co jest dobre na takie zatrucia? Piłam miętę, wziełam leki przeciwgorączkowe i pije dużo wody. Co jeszcze moge zrobic?

nie rób nic! mój chłopak mial zatrucie i tez futrowałam go miętą i jakimiś lekami a okazalo sie ze to tylko bardziej rozdraznialo żołądek. trzeba przeczekac. pij tylko niegazowana wodę i nie jedz nic, ewentualnie jakies kleiki czy cos. najlepiej byłoby zgosić sie do szpitala bo moze powinnas dostac kroplówkę

Gość pppppotdrghr
Laremid, lekkostrawne jedzenie-gotowany ryz z gotowanym jablkiem, suchary, biszkopty itp. A najlepsze rozwiazanie to lekarz.

Gość kasia7888
Powiem Ci coś z ta Tatralandią nie tak moja koleżanka też jak z tamtąd wróciła miała zatrucie i wymiotywała Polecam cole

Gość /////////////.
stamtąd a nie z tamtąd :o

Gość gość
Mój chłopak też sie zatruł. Najprawdopodobniej kiełbasa z grilla. Chyba tam wrócimy złożyć zażalenie.

Gość ivonka_09
Matko, kiedyś zatrułam się podczas drogi, a czesto jezdze bo pracuje jako mobilny doradca. I mega sie zrazilam do przydroznych resaturacji. Raz musialam gdzies cos zjesc, bo inaczej bym zeszla z glodu. Wjechalam do restauracji Zajazd Country i pryznam, ze nigdy tak dobrych zeberek nie jadlam!

Gość Krystian 22
Ja podczas zatrucia i kilka dni po przyjmuje Nutramil - bardzo łatwo się przyswaja, nie obciąża układu pokarmowego i dzięki temu nie powoduje nudności, a dodaje energii i pozwala szybciej wrócić do pełni sił.

Gość DaroM
Czytałem o Nutramilu, ale nie wiedziałem, że można by go tak wykorzystać, świetny pomysł! Mnie teraz dopadła grypa i mam spore problemy z jedzeniem, zobaczymy czy mi pomoże :)

Gość Majeczka 39
Ja też się zatrułam będąc na Słowacji, dramat. Dobrze, że miałam ze sobą kilka saszetek nutramilu, to szybciej odzyskałam siły, bo tak to nic innego nie byłam w stanie w siebie wcisnąć.

Gość gość
Wczoraj spędziłam dzień w tatralandii, a dzis od rana wymiotuje i mam straszna gorączkę. Zjadlam voka ( nikomu nie polecam