Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealLove

Krótsza miesiączka

Polecane posty

Witajcie. Mam 14 lat i pewien problem. Otóż w tym miesiącu okres dostałam szybciej i trwał on znacznie krócej. Zwykle trwa 5-6 czasem 7 dni. Tym razem zaczął mi się w niedzielę (8 sierpnia) i był normalny ale ze skrzepami (mama mi mówiła że ona również miała od młodości skrzepy i moja siostra też ma). A dzisiaj jak się obudziłam to na podpasce tylko taka mała plamka była. Czy to może być przez to że w pierwszy dzień okresu zwalałam zboże a wczoraj jeszcze byłam na treningu siatkówki który co jak co ale trochę męczący był.( Dodam też to że pierwszą miesiączkę miałam rok temu później ponad pół roku przerwy i już w miarę regularnie. A i na początku miesiączkowania nie był to taki normalny okres tylko taka brązowa wydzielina). Proszę o radę.

okres powinien sie uregulować do 3-5 lat po dostaniu pierwszy raz więc masz jeszcze czas;0 ja mam 19 lat i mam strasznie nieregularny;(

Ale czy takie skrócenie się miesiączki w okresie dojrzewania jest normalne??? A i jeszcze jedno. Na kilka dni przed miesiączką mam takie brązowe plamienie. Czy jest to plamienie okołoowulacyjne???