Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

30-letni prawiczkowie

Polecane posty

Gość bogdan-25

Często pojawia się temat 30-letnich prawiczków. Jak myślicie, czy przyczyną tego stanu rzeczy jest ogólnie mówiąc niezaradność życiowa, życie na marginesie, niechlujstwo, brak dobrej pracy, czy też problem ten dotyka też osoby o dobrej sytuacji finansowej, dobrze ubrane i wyglądające?

Gość bogdan-25
up

moim zdaniem to kwestia charakteru i tego jakie dziewczyny się spotyka a nie zaradności czy sytuacji materialnej

Gość bogdan-25
charakteru? A potrafisz sobie wyobrazić dobrze zarabiającego i ubranego 30-latka, który nigdy nie uprawiał seksu?

Gość bogdan-25
no właśnie chodzi mi o to, czy za bycie prawiczkiem w pewnym wieku odpowiada w głównej mierze sytuacja materialna, brak pracy, czy one decydują o tym, że ktoś jest nieatrakcyjny dla dziewczyn?

te osoby sa albo brzydkie tak jak ja i do tego nie smiale albo niezaradne zyciowo to nie ma znaczenia czy ktos jest majetny czy dobrze sie ubiera

Gość bogdan-25
no nie wiem, bo raczej trudno chyba znaleźć dobrze ubranego i zarabiającego prawiczka w tym wieku. Raczej chyba niezaleźnie od wyglądu. A czy któraś dziewczyna-pytam abstrakcyjnie- zainteresowałaby pytam abstrakcyjnie- się np. mną. Mam 25 lat i nie pracuję jeszcze. Dodam, że nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość bogdan-25
no tak. Ale czy wśród bardziej zamożnych też można znaleźć prawiczków?

tzn na poczatku puzniej kobiety beda wymagaly ze by jakies tam pieniadze zarabial a ja nie zarabiam :o

Gość bogdan-25
a myślicie, że główną przyczyną mojego prawictwa jest to, że nie pracuję i nie zarabiam?

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
a dlaczego nie pracujesz? chłopie masz 25 lat!!!!!! jestes malo zaradna ciota bo jak inaczej cie nazwac? moj chlopak pracuje od kad pamietam studiuje na polibudzie super kierunek i teraz na wakcjach ponad 3 tysiaki wyciga!!!!!!!! aktora kobieta bedzie chciala takiego przepraszam '' niedudacznika''

no chyba nie bo na poczatku czesc kobiet nie patrzy na to czy zarabiasz dopiero puzniej jak zamieszkacie razem nie wiem tak mi sie wydaje

Gość bogdan-25
nie wiem, nigdy z żadną się nie spotykałem. W każdym razie niepracowanie nie jest moim pomysłem na życie, szukam pracy. Ale dla niektórych ludzi na razie jestem zerem, tylko dlatego, że nie zarabiam. To dla mnie śmieszne

Gość z pracą to pieprzysz
bo faceci pracujący w biedronce za 1600 mają zony 🖐️ a tego nie da się nazwać dobrą praca

Gość bogdan-25
w supermarketach to raczej kobiety pracują, niż faceci. A ci z ochrony to przeważnie są starsi i gdy byli na etapie poznawania się mieli pewnie lepszą pracę. Doradźcie mi więc, co może być przyczyną mojego prawictwa w wieku lat 25.

Gość ej ej ejjjjjj
a co ty w ogole robisz całymi dniami? masz jakichs znajomych wychodzisz gdzies? czy siedzisz przed kompem 24 na dobe

Gość bogdan-25
wychodzę głównie na spacery i na jakieś zakupy. Znajomych obecnie nie mam, ale może to się kiedyś zmieni.

Gość to chyba dawno nie byłeś
w biedronce :classic_cool: przeciez kobiety nie mogą nosić palet bo jest prawny zakaz :classic_cool: muszą mieć na stanie jakichś facetów żeby było legalnie a ochroniarz też pewnie dostaje 1600 i cały dzień się nudzi i też na 100% ma żonę

Gość starsi ty chyba
śmieszny jesteś. ochroniarze przeważnie mają 25-40 lat

Gość buuahhaha ha hah ah hah ah
prowo jak nic :D 🖐️ za bardzo akcentujesz pracę i pewnie chcesz wciągać prawiczków w afery. ps. nie jestem prawiczkiem ps2 nie jestem atrakcyjny ps3 nie mam pracy ps4 a jakoś zdarza mi się z dziewczyną przespać ps5 idź na kurs podrywu :classic_cool:

Gość kukurydzianka
to moze ja sie wypowiem z doswiadczenia. od dwoch lat jestem z facetem, ktorego rozprawiczylam krotko po jego 31 urodzinach. wedlug mojej oceny jest przystojny, bardzo dobrze skonczone studia w UK, obecnie zarabia 3 srednie krajowe, jak go poznalam bylam jedna z kilku, ktore mialy na niego chrapke. powod bycia prawiczkiem tyle czasu? nie jest z takich co idzie na pierwszej randce do lozka, jego i siostre wychowywali najpierw dziadkowie a potem sama matka, ktora z powodu wykonywanego zawodu czesto sie przeprowadzala wiec trudno mu bylo o kogos na stale, poza tym chcial isc do lozka z kims, z kim juz jakis czas jest i cos do tej osoby czuje. potem wszedl w zwiazek z laska 'sex po slubie'. dwa lata zwiazku, slub, brak nocy poslubnej z racji balangi i mieszkania w jednym pokoju z jej matka. a dzien po slubie laska stwierdzila, ze chce rozwodu i domu, ktory razem kupili, nic wiecej. potem dlugo mial wstret do lasek, zaczol sie za jakas rozgladac dopiero 4 lata po tamtym slubie i panna znowu okazala sie mala klamczucha no i koniec koncow spotkal mnie. takze rozne sa koleje zycia i prawiczkowanie w wieku 30 lat nie zawsze wynika z brzydoty czy braku zainteresowani plcia przeciwna.

Gość bogdan-25
wiecie, dla wielu dziewczyn chłopak w tym wieku bez pracy to zero. Mam spotykać się z dziewczyną i powiedzieć, że co nigdzie nie pracuję? Takie pytanie przecież na bank padnie. A co ona sobie pomyśli? A to nieudacznik jeden

Gość jestem takim 30 letnim
prawiczkiem i jest to wina charakteru i wychowania. Tez nie szukam laksi na jedna noc. Chcialbym to zrobic z dziewczyna do ktorej cos czuje. Aczkolwiek bardzo mi sie chce ;-) Nie ejstem przystojny, ani tez odpychajacy. Dbam o siebie. Lubie kupowac nowe ciuchy. Skonczylem tez doba uczelnie w Polsce. A prace mam srednia. Wiele osob mniej zarabiajacych ma dziewczyny. A co do tego prawictwa - to juz staram sie o tym nie myslec. Rzeczywiscie, mam sporo problemy z nawiazywaniem znajomosci. Jestem bardzo niesmialy, wrecz chorobliwie.

Gość bogdan-25
kukurydzianka: dość nieprawdopodnie brzmiąca historia, ale wierzę. Nie jestem taki, jak ten Twój facet. Nie mam takich zasad, że muszę spotkać nie wiadomo jaką miłość życia. Wystarczyłoby mi, żeby mi się podobała i była dla mnie podniecająca, żebym mógł się z nią kochać.

To dlaczego jak ktos jest prawiczkiem i ma po 30 to od razu jest niedudacznikem dziwne :p