Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masia26

Stój dwu częściowy na plaży?

Polecane posty

Gość Masia26

W niedziele chcę jechać nad morze, wiem jak się zabezpieczyć przed słońcem( filtr, parasol, woda itp) ale czy wypada nosić strój dwu częściowy? Nie mam dużego brzucha bo to dopiero 21 tydz. czy rozstępów,ale spotkałam się ze zgorszeniem "że jak to kobieta w ciąży tu" Co myślicie, rozebrać się czy zawinąć chustą?

Gość Masia26
Miał być strój:p

w 21 tygodniu po mnie nic nie było widać i gdybym była na twoim miejscu założyłabym stroj 2 częściowy:)

Gość sleep
jeśli będziesz uważać na słońce, tzn nie lezeć z brzuchem na słońcu, to mysle ze BEZ problemów możesz założyć dwu częściowy. Nie przejmuj sie moherami którzy mysla ze ciąże powinno się ukrywać. Miłego wypoczynku

1. dwuczesciowy, tak mialo byc napisane 2. jak ty chcesz woda sie zabezpieczac przed sloncem ? :O 3. tak mozesz isc na plaze w "dwuczesciowym" stroju. :O :O :O

Gość qwrtyujk
Spokojnie możesz ubrać dwu częściowy jeśli tylko masz na to ochotę :) Nie przejmuj się co mówia inni P:) To ty masz się czuć wygodnie i komfortowo , chwal się brzuszkiem ! Kobiety w ciąży wyglądają przepięknie ! :)

Z tego co wiem to w ogóle w ciąży nie powinno sie wystawiać na działanie słońca (przebarwienia) a w szczególności brzucha (żeby go nie przegrzać. Moim zdaniem lepiej zainwestować w tankini :)

Gość Masia26
Głupich ludzi niestety nie brakuje:)

Gość tez ten problem...
ja jestem w 13 tc i mialam dwu czesciowy. brzuszek zakrywalam recznikiem poza tym bylam normalnie na sloncu z tym ze sie non stop chlodzilam..... Poza tym nie jestes tredowata tylko w ciazy by nie moc sie pokazywac na plazy! Ci co uwazaja inaczej sa ograniczeni i sie nimi nie przejmuj:-)

Gość Masia26
Ale ja nie mam zamiaru siedzieć na słońcu, biorę parasol plażowy i będę w cieniu.

Gość Na Turysta
Jeśli udasz sie na plaże dla naturytow nie będziesz miala takiego dylematu :classic_cool:

Gość Masia26
Pewnie jak bym poszła na plażę dla golasów, to bym miała problem typy jaki się wydepilować:P

Gość qwrtyujk
Nie przejmuj się niczym :) wypoczywaj z rodzinką i ciesz się słoneczkiem :*

Gość Masia26
Dziękuję:D