Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serużonka

Co to krwotok? Boję się.

Polecane posty

Gość serużonka

Zawsze jak miałam okres to używam tamponów z aplikatorem, w ogóle używam tamponów ale tak się złożyło że obecnie nie mam kasy na takie rzeczy, ważniejsze jest jedzenie niż drogie tampony i mam już 4 dzień okresu. Zawsze mam bardzo obfite i mając tampony nie czułam jak mi "leci". Te 3 dni jakoś zniosłam, było ciężko ale teraz jest jeszcze gorzej! To już 4 dzień a ja mam tak mocno, byłam przed chwilą chyba jakieś 3-4 razy w łazience bo co chwila lecą mi takie gorące skrzepy czarne, jest to nieprzyjemne no i w ogóle słabo mi teraz :O Ma tak któraś z was? Brzuch mnie też boli, są jakieś leki zmniejszające krwawienie oprócz antykoncepcyjnych? Proszę o wsparcie i poradę :O

Gość serużonka
badałam się jakieś pół roku temu ginekologicznie i byłam na usg i nic nie wykryło, żadnych mięśniaków ani nic

Gość żona palacza
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość serużonka
ale ja od zawsze mam takie skrzepy tylko teraz zabrakło mi tamponów :O ale męczy mnie to, aż jestem blada z tej utraty krwi ;/