angeeelika 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Witam Was, piszę aby się poradzić - i może trochę uspokoić. Współżyje z chłopakiem długi czas, zawsze stosujemy zabezpieczenia , i teraz 8 sierpnia skończył mi się okres. Po okresie tj. wczoraj (10.08.2010)byłam u lekarza ginekologa i stwierdził, że jestem w 4 tygodniu ciąży. Nie robił mi żadnego badania USG. Czy jest możliwość, żeby mógł stwierdzić ciąże w tak wczesnym okresie zwykłym badaniem bez używania USG. Pytam dlatego, że lekarz jest dość starej daty i już nieraz zdarzały się pomyłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaja2486 Napisano Sierpień 11, 2010 a zlecil badanie krwi?? z tego co wiem, tak wczesna ciaze ciezko wykryc na usg (jst tylko pecherzyk) a co dopiero na zwykłaym badaniu. zrób badanie krwi, a wtedy sie wszystko wyjaśni. i ja bym zmieniła lekarza na twoim miejscu gdyby sie okazalo że w ciazy nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyna18 0 Napisano Sierpień 11, 2010 a miesiaczke miałas normalna czy było to może plamienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angeeelika 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Dzięki za odpowiedź. Powiedział tylko, żebym się na USG zapisała, żadnych innych badań nie zlecał. Normalną miesiączkę miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Sierpień 11, 2010 zmień lekarza dobrze radzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CiagleMamProblem Napisano Sierpień 11, 2010 Wczesną ciąże to może wykryć, ale USG dopochwowe i jesli chodzi o ciąże to lepiej je wykonaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Zrób test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach