Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

myśle że l;udzie którzy do 20 roku zycia nie mieli aktów seksualnych

Polecane posty

:D:D to chyba zbyt słaby środek na takie przykre temetełę 😭 wychodzimy z inicjatywa ustwodwcza : " seks dla wsyzstkich bez ograniczeń " ? 😴 nie rozczula mnie scena Dżaka Come Baka :O :classic_cool: nogi mi sie nie złaczają w udach (:classic_cool:)</stopka>

ps. przeginaja z tym wpisaywaniem kodów :( musiałam podać niemieckojezyczne znaki skad na klawiturze wziac : szarpen es i o umlaut ? :O:O:O nieOKreślony --> my ślisz ze lepiej byłoby o ty napisać na meskim ? :classic_cool: faceci nie maja wiec chyba nie zrozumieja TAKIEGO probemu ?:classic_cool::>

" seks dla wsyzstkich bez ograniczeń " To mogłoby się spodobać mojej żonie :classic_cool:

Ma laptopa. Kupiłem jej żeby się nie nudziła w łóżku, ale to był chybiony prezent :classic_cool:

Levi, obawiam się, że twoja pozycja przetargowa nie jest zbyt mocna ;)

przerwa - a kto powiedział że moja przyszła partnerka musi spełniać te wymogi? ;D to jest ideał ale wątpię abym trafił na taki 100% ideał ;)

"to tylko zdjęcie" Wcale nie. To jest zdjęcie "Przerwy między palcami 90". Jego wartość na kafe jest mniej wiecej taka, jak wartość pierwszego wydania Biblii Gutenberga na rynku antykwarycznym :p

klon - zależy jak będzie wykonane to zdjęcie ;) bo jeśli kiepsko to tylko jeśli dobrze to to będzie bardzo cenne ;) a jakby jeszcze na zdjęciu była naga to to by było warte miliony ;D przerwa - to co podeślesz? ;)

Gość janek z kociejpiętki
przerwa ruchnął cie ktoś że taki temat?

Właśnie tak zawsze wyobrażałem sobie scenę balkonową Romea i Julii we współczesnej inscenizacji ;)