Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczerniona mama

Mam tego dosyć !

Polecane posty

Całe wakacje musze wysłuchiwac jak córka sąsiadów słucha muzyki, jest to tak okropna i wulgarna muzyka ze nie da sie tego sluchac, mam 4 miesieczne dziecko, ciagle sie budzi, oczywiscie od 6 do 22 moze hałasowac wiec nie mam co gadac, prosilam pare razy ale nic to nie dało.

Gość Gabrielle.
zrób sobie pierogów :classic_cool:

Gość lokitoki
nie proś, bo będzie jeszcze gorzej:P a ta muzyka nie może być taka zła:P

Gość facet Oli
kup se wuwuzelę i graj hejnał co godzinę :classic_cool:

jak pojdziesz powiesz matce to powinna ogarnac swoje dziecko. do diabla skoro to przeszkadza twojemu maluchowi

Gość a nie pomyslalas, ze
moze ona probuje ci cos przekazac? skoro slucha takiej muzyki widocznie odplaca sie pieknym za nadobne. moze ona NIE MA ochoty wysluchiwac wycia twojego bachora. wzielas to pod uwage? czy poza obsrana dupa swojego wrzaskuna jest jeszcze cos co w ogole zauwazasz?

To normalne że dziecko płacze, ma kolki, teraz ząbki jej wychodza, nic na to nie poradze, wiem ze to uciazliwe ale bardziej uciazliwa jest muzyka kiedy moje dziecko chce spac!

Gość taka jedna tylko:)
a jak ta dziewczyna chce sie wyspac czasami, a nie moze:D moze po prostu z nia spokojnie pogadaj, zapros na kaawe i ciasto- ja tak zrobilam kiedys i zamiast sasiadow wrogow, mam teraz najlepszych kumpli!:)

Może mam jeszcze przperaszać 15 latkę? rozmawiaj z jej rodzicami, ją też poprosiłam o wyrozumiałośc ale nastolatka ma w nosie o co ją prosze.

JA ZROBIABYM TAK Teraz jest ciepło więc zabierz dziecko na spacer a wychodząc z domu włącz na full jakąs nieznosna dla nastolatków muzyke Disco polo albo Mozarta albo jakis folklor :) Potem idz z dzieckiem na dugi baardzo długi spacer I tak kilka razy Powinno pomóc a napewno nie zaszkodzi :)

Gość regenbogen81
znam ten problem mialam podobna sytuacje, rok "walczylam" z sasiadami (dwoch chlopakow 19-letnich) wowczas bylam w ciazy. Codziennie glosna muzyka, poza tym inne halasy...chodzilam za kazdym razem do nich jak byli glosno, prosilam po dobroci, czasami bylam bylam agresywna-krzyczalam, pisalam do spoldzielni....w koncu po roku sami sie wyprowadzili bo mieli mnie dosyc, szczegolnie moich odwiedzin nawet o 1:00 w nocy. Kosztowalao mnie to wiele nerwow, ale oplacilo sie. Teraz tu mieszka spokojna kobieta ok 40.Ciesze sie , ze dopielam swego i to nie ja musialam sie wyprowadzic. Takze zrob tez cos z tym, bo bedziesz nieszczesliwa.Trzymam kciuki!

Gość a nie pomyslalas, ze
*To normalne że dziecko płacze, ma kolki, teraz ząbki jej wychodza, nic na to nie poradze, wiem ze to uciazliwe ale bardziej uciazliwa jest muzyka kiedy moje dziecko chce spac!* :/ ja pierdole, do ciebie naprawde nic nie dociera. KAZDY MUSI ZROZUMIEC, ZE TWOJ BACHOR CHCE SPAC, ZE ZABKUJE, ZE MA KOLKI!!! TAK??? A TY NIE MOZESZ ZROZUMIEC, ZE TO NORMALNE, ZE MLODZIEZ TEZ MUSI JAKOS ROZLADOWAC ENERGIE? NP. SLUCHAJAC MUZYKI??? zrozum to pusty poporodowy lbie i odczep sie od dziewczyny. ucisz bachora to i ona sciszy muzyke. od 6 do 22 ma prawo . jesli nie potrafisz uciszyc bachora w godzinach nocnych to nie oczekuj, ze ktos bedzie chodzil na palcach bo twoj bachor chcialby pospac w dzien. a moze ona spac nie moze w nocy przez wrzaski bachora? nie pasuje - kup sobie dom.

Gość hjdrtyjtyj
My mieliśmy problem także z wiecznie wyjącym dzieciakiem, kilka razy wraz z sąsiadami zgłosiliśmy sprawe na policję i się wyprowadzili.

Gość mnie bardziej drażni
darcie sie dziecka niż choćby najbardziej fatalna muzyka. nie jesteś zaczerniona mamo, ani twoje dziecko pępkiem świata. Od 6-22 można wszystko :) wyprowadź sie na wieś. swoja drogą dziwne, ze ci muzyka przeszkadza, a darcie swojego dzieciaka nie.

Gość yjnrO
o gustach sie nie dyskutuje ona woli głuchnąć przy jakiejs muzyce ty wolisz głuchnąć przy krzyku niemowlaka i o ile muzykę da się wyłączyć czy wyciszyć to z dzieckiem już tak samo zrobić się nie da tak więc sąsiedzi sa w duzo gorszej sytuacji bo czekają ich miesiące bez przespanych nocy z powodu twojej szalejącej macicy i instynktu macierzyńskiego

Ale żeby disco polo stawiać w tym samym rzędzie z Mozartem??!! Protestuję! :)

Gość ja też z dwójką
matki sa czesto przewrazliwione. sama byłam u dzieczyny, ktora co chwile mowiła "słyszysz?? znowu hałasuja, asia sie obudzi". jak boga kocham, ledwo co było słychac. tylko ze ona sie tak koncentrowała na tej rzekomej muzyce, ze słyszała jej dziesieciokrotnosc. zastanow sie czy sobie nie wkrecasz. poza tym watpie zeby słuchała 24h na dobe? moja sasiadka juz 3 razy dzwoniła po straz, bo jej - uwaga! - szuram krzesłem. takze w godzinach w ktorych nie ma mnie w domu :P

Gość przesadzasz i tyle
jeśli przeszkadza ci muzyka i to co robia sąsiedzi w dzień to uszczelnij sobie dobrze mieszkanie albo poszukaj innego. my bylismy w duzo gorszej sytuacji i zazalenia pozostało wnosić chyba do samego Pana Boga. urodziłam dziecko i w dniu naszego powrotu ze szpitala zaczęły się remonty w tym i prace ociepleniowe naszego bloku. od 6 rana nawet i w niedziele było walenie tłuczenie, krzyki, szuranie i wszystko co można było sobie zażyczyc. a gdy to się skończyło to zaczęli wymieniac rury i nawet wody nie było. i co było robić?

Gość może jej przeszkadza
jak twój bachor drze ryja i próbuje to zagłuszyć muzyką

jak ona puszcza muzykę to ty zrób to samo, najlepiej jak jej matka jest w domu:) skieruj glosnik do sciany, pusc na maxa i wyjdz z dzieckiem:) albo zrob to jak mala jest na spacerze z tata. Jeśli matka przyleci sie klocic to powiedz ze ty masz to samo codziennie niestety 15latki sa czasami tak glupie ze az razi! ja widze duzo takich bez mózgowych malolat, ktore wygladaja jak strachy na wróble i myslą ze sa cool... bardzo trudno takim przegadac...

Gość gość
MAMUSIA Z SRJACYM MOPEM