Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka20gt

ile czasu uprawiacie sex?

Polecane posty

Gość jhfhsdf ryaueu
a ty jak dlugo ?

Gość zaraz pojedziecie......
15 min:P

Gość jhfhsdf ryaueu
20min

Gość jhfhsdf ryaueu
no pochwal sie

co tak mało ;D moj znomy najwiecej czasu mial godzine i 20 minut. ja mialam pol godz do 40min ;]

Gość zaraz pojedziecie......
15 min lacznie z gra wstepna a sam stosunek ok 3-5 min:P.........

Gość davadva
w sumie jakby to nazwac... chłopak tylko wejdzie i wyjdzie ... potrwa to chyba z 4 minuty i po zawodach ...

Gość to chyba jakaś
dziwna jestem bo ja podczas seksu nie patrze na zegarek. A co, jak się patrzy to doznania są większe? Szybciej sie dochodzi bo widzisz jak czas ucieka?

Gość fdsgdg
A my sie kochalismy po 3 godziny na poczatku, oczywiscie stosunek przerwywany:P bylo cudownie ale trzeba bylo to zmienic bo nie chcemy jeszcze dziecka i tak cud ze nam sie tyle czasu udawalo bo normalnie to wiele kobiet pewnie juz dawno by zaszlo w ciaze w takiej sytuacji;/

Gość davadva
fdsgdg 3 godzinyy ???? a twojego faceta później penis nie bolał ???? watpie czy by stał tyle czasu .. ale i tak jak za długo to podobno mu boli

Gość fdsgdg
boli gdyby nie doszlo do wytrysku ale raczej dochodzil. Jak juz nie dal rady to gumka i koniec. Tylko ja juz mialam troche podraznione miejsca intymne;/

Gość fdsgdg
Wiem ze pewnie trudno wam w to uwierzyc ale przysiegam ze mowie calkiem powaznie. To bardzo nie odpowiedzialne, glupi bylismy bo nie powinno sie tyle czasu wstrzymywac wytrysku;/

Gość lody pistacjowe
dzieki temu po 30-stce bedzie musial jezdzic na recznym, wspomnisz moje slowa...

Gość juz lepiej
sie kochac kilka razy dziennie:D:D niz 3godziny:/ i chodzisz caly dzien zadowolona i pełna energii:):)

Gość fdsgdg
Juz tak nie robimy, zmadzrzelismy

Gość fdsgdg
tak masz racje, teraz to wiemy:)

Gość 15 min
Zawsze za krótko... Masakra jakaś! 15min, a jak przeciągam i często zmieniam pozycję to opada i koniec zabawy. Chciałabym żeby mój facet umiał wstrzymywać, może nie aż 3godz ale tak 30min byłoby spoko. Przez te 15min ja stałam się mistrzynią w dochodzeniu ;)

Gość fdsgdg
A ja mam z tym straszny problem, bardzo zadko zdarza mi sie orgazm:( to nie jest wina mojego chlopaka bo jest naprawde cudowny ale ja nie potrafie sie na tym skupic. Jestem jeszcze mloda a kobiety ponoc musza nauczyc sie orgazmu tylko jak:( Mam takie momenty uniesienia, dreszcze wtedy naprawde nie mysle o niczym tylko przyspieszam tempo a potem automatycznie zwalniam. Sa dni ze mam tak co chwile ale ja nie wiem czy tak wlasnie wyglada orgazm......